Kalenterin roskasisällön estäminen Androidilla

Voit estää kalenterin roskasisältöjä poistamalla häirikkösovellusten luvat kalenteristasi ja valitsemalla kalenterissa näkyvät tapahtumat. Käy läpi kaikki alla olevat ohjeet suojataksesi Google Kalenterin ja Android-laitteen entistä paremmin.

Sovellusten pääsyoikeuksien tarkistaminen kalenterissa

Voit poistaa luvat sovelluksilta, joiden et halua tekevän muutoksia kalenteriisi.

Tärkeää: Ohjeet voivat olla erilaiset puhelimellasi. Saat lisätietoja laitteesi ohjekeskuksesta. Lue lisää sovelluslupien muuttamisesta Android-puhelimella.

1. Avaa Android-laitteen Asetukset .
  2. Valitse Yksityisyys ja sitten Lupien ylläpitoja sitten Kalenteri.
  3. Napauta sovellusta, jonka kalenteriluvan haluat laittaa päälle tai pois.

Vinkki: Kalenterissasi jo olevat tapahtumat eivät poistu, vaikka poistaisit sovelluksen pääsyn kalenteridataan. Katso, miten voit poistaa tapahtuman.

Kalenterin piilottaminen

Jos et enää halua nähdä tietyn kalenterin roskasisältöä, voit piilottaa koko kalenterin. Jos haluat estää uudet roskapostikalenterit, poista sovelluksen pääsy kalenteriisi.

1. Avaa Android-laitteen Kalenteri-sovellus Kalenteri.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Poista valinta kaikista kalentereista, joita et ole luonut itse.
    • Jos haluat nähdä kaikki kalenterisi, valitse Näytä lisää.

Lue, miten voit piilottaa tai poistaa kalenterin.

Kutsut tuntemattomilta lähettäjiltä

Jos haluat nähdä vain tunnettujen lähettäjien tapahtumat, tarkista tapahtuma-asetuksesi. Lue, miten voit vaikuttaa saapuviin kutsuihin ja ilmoituksiin.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat

Jos olet kirjautunut Google Kalenteri ‐sovellukseen Calendlyn, Asanan tai muun kalenteripalvelun kautta, siirry palveluntarjoajasi ohjekeskukseen ja etsi lisätietoja roskasisällön estämisestä.