Bloker kalenderspam på Android

Du kan stoppe forskellige typer af kalenderspam ved både at fjerne krænkende apps' adgang til din kalender og vælge, hvilke begivenheder der skal vises. Følg vejledningen nedenfor for at sikre, at din Google-kalender og din Android-enhed er mere sikker.

Se, hvilke apps der har adgang til din kalender

Du kan fjerne tilladelser for alle apps, du ikke vil have ændret i din kalender.

Vigtigt! Disse trin kan være anderledes på din telefon. Du kan få flere oplysninger i Hjælp på din enhed. Se, hvordan du ændrer apptilladelser på din Android-telefon.

1. Åbn Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Tryk på Privatliv og derefter Tilladelsesadministrator og derefter Kalender.
  3. Du kan slå kalenderadgang til eller fra for en app ved at trykke på den.

Tip! Hvis du fjerner en apps tilladelse til at få adgang til dine kalenderdata, sletter den ikke de begivenheder, der allerede er i din kalender. Få flere oplysninger om, hvordan du sletter en begivenhed.

Skjul en kalender

Hvis du ikke længere vil se spam i en bestemt kalender, kan du skjule den pågældende kalender. Du kan forhindre oprettelse af nye spamkalendere ved at fjerne appens adgang til din kalender.

1. Åbn appen Kalender Kalender på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for de kalendere, du ikke har oprettet, på listen over kalendere.
    • Tryk på Vis flere for at se alle dine kalendere.

Få flere oplysninger om, hvordan du skjuler eller sletter en kalender.

Administrer invitationer fra ukendte afsendere

Hvis du kun vil se begivenheder, når du kender afsenderen, skal du tjekke dine indstillinger for begivenheder. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine indgående invitationer og notifikationer.

Kontakt din tredjepartsudbyder

Hvis du er logget ind i Google Kalender-appen med en anden kalenderudbyder som f.eks. Calendly eller Asana, skal du gå til din udbyders hjælpesider for at få flere oplysninger om, hvordan du administrerer spam.