Bloquejar contingut brossa del calendari a Android

Per aturar diferents tipus de contingut brossa del calendari, pots suprimir l'accés de les aplicacions abusives al calendari, així com triar quins esdeveniments es mostren. Revisa tots els passos següents per assegurar-te que Google Calendar i el dispositiu Android siguin més segurs.

Revisar quines aplicacions tenen accés al calendari

Pots suprimir els permisos per a qualsevol aplicació que no vulguis que faci canvis al teu calendari.

Important: és possible que aquests passos siguin diferents al teu telèfon. Per obtenir més informació, visita el Centre d'ajuda del dispositiu. Obtén informació sobre com pots canviar els permisos de les aplicacions al telèfon Android.

1. Al dispositiu Android, obre Configuració .
  2. Toca Privadesa i, a continuació, Gestor de permisos i, a continuació, Calendar.
  3. Per activar o desactivar l'accés d'una aplicació al calendari, toca-la.

Consell: si suprimeixes el permís d'una aplicació per accedir a les dades del calendari, no se suprimeixen els esdeveniments que ja són al calendari. Obtén informació sobre com pots suprimir un esdeveniment.

Amagar un calendari

Per deixar de veure contingut brossa en un calendari concret, pots amagar aquest calendari. Per impedir que es creïn calendaris nous amb contingut brossa, hauràs de suprimir l'accés de l'aplicació al teu calendari.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la llista de calendaris, desmarca els calendaris que no hagis creat.
    • Per veure tots els calendaris, toca Mostra'n més.

Obtén informació sobre com pots amagar o suprimir un calendari.

Gestionar invitacions de remitents desconeguts

Per mostrar els esdeveniments només quan coneguis el remitent, comprova la configuració d'esdeveniments. Obtén informació sobre com pots gestionar les invitacions i les notificacions entrants.

Contactar amb un proveïdor de serveis extern

Si tens la sessió iniciada a l'aplicació Google Calendar amb un altre proveïdor de serveis de calendari, com ara Calendly o Asana, visita el Centre d'ajuda del proveïdor per obtenir informació sobre com pots gestionar el contingut brossa.