Kleurlabels gebruiken om agenda-afspraken bij te houden

Als je in de gaten wilt houden hoe je je tijd doorbrengt, kun je kleurlabels toewijzen aan je agenda-afspraken en ze bijhouden in Tijdsinzichten. Bekijk meer informatie over Tijdsinzichten.

Belangrijk: De kleurlabels die je aan afspraken toewijst, zijn alleen zichtbaar voor jou en mensen met het toegangsniveau 'Wijzigingen aanbrengen en opties voor delen beheren' en 'Wijzigingen aanbrengen in afspraken' in je agenda.

Wat je nodig hebt om kleurlabels in Tijdsinzichten te bekijken

Tip: Als je de optie Tijdsinzichten niet ziet, heeft je beheerder deze misschien uitgezet voor je organisatie. Bekijk hoe je kunt zien wie je beheerder is.

Een kleurlabel toewijzen aan een afspraak

Belangrijk: Voordat je een kleurlabel kunt toewijzen aan een afspraak op je apparaat, moet je eerst het kleurlabel maken op je computer.

1. Open de Google Agenda-app Agenda op je apparaat.
  2. Maak een nieuwe afspraak of tik op een bestaande afspraak.
  3. Tik op Bewerken Bewerken.
  4. Selecteer onderaan de huidige agendakleur.
  5. Selecteer een bestaand kleurlabel.
  6. Tik op Opslaan.