Administrer gentagne opgaver i Google Huskeliste og Google Kalender

Du kan oprette, redigere og slette gentagne opgaver i Google Huskeliste og Google Kalender.

Vigtigt!

• Der vises et begrænset antal kommende faste opgaver på én gang i dit Kalender-gitter. Efterhånden som tiden går, vises nye opgaver automatisk.
  • Der kan ikke indstilles gentagelse for delte opgaver og underopgaver.
  • Faste opgaver kan ikke flyttes til andre opgavelister.
  • Hvis du stopper en serie af opgaver, der gentages, kan du ikke indstille gentagelse for dem igen. Du skal oprette en ny serie af gentagne opgaver.

Indstil gentagelse for opgaver

Sådan indstiller du gentagelse for opgaver fra Google Huskeliste:

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Drev eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Huskeliste Tasks logo til højre.
  3. Klik på en eksisterende opgave, eller opret en ny opgave.
  4. Klik på Dato/tidspunkt for at tilføje en dato og et tidspunkt.
  5. Klik på Gentag ud for "Dato/tidspunkt".
  6. Under "Gentages hver" skal du vælge dag, uge, måned eller år.
  7. Vælg en af mulighederne for at oprette en gentaget opgave under "Slutter":
    • Vælg Aldrig, hvis der ikke skal være en slutdato.
    • Vælg Til med en bestemt slutdato, og vælg derefter en dato.
    • Hvis opgaven skal slutte efter et vist antal forekomster, skal du vælge Efter og derefter et antal forekomster.
  8. Klik på OK.

Sådan indstiller du gentagelse for opgaver fra Google Kalender:

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik på en tom plads i kalendergitteret.
  3. Vælg Opgave under titlen.
  4. Klik på Gentages ikke under datoen.
  5. Vælg en mulighed:
    • Vælg en forudindstillet frekvens, f.eks. Dagligt, Ugentligt, Månedligt eller Årligt. Klik på Gem.
    • Vælg Tilpasset, og angiv derefter din foretrukne gentagelsesfrekvens eller en slutdato. Klik på Udfør og derefter Gem.

Rediger eller udfør en gentaget opgave

Sådan redigerer du en gentaget opgave fra Google Huskeliste eller markerer den som udført:

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Drev eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Huskeliste Tasks logo til højre.
  3. Klik på den opgave, du vil redigere.
    • Hvis du vil redigere dato og tidspunkt for alle opgaver i en serie, skal du klikke på oplysningerne om gentagelse nederst i opgaven.
    • Hvis du vil ændre dato og tidspunkt for den næste gentagne opgave i en serie, skal du klikke på datoen.
    • Hvis du vil forhindre gentagelse for en opgave, skal du ud for oplysningerne om gentagelse klikke på Stop gentagelse og derefter Stop gentagelse.
    • Klik på Udfør Markér som udført til venstre for en opgave for at markere den som udført. Du kan se dine udførte opgaver nederst i panelet under "Udførte". Den næste forekomst af din gentagne opgave vises på opgavelisten på den angivne dato.

Sådan redigerer eller udfører du en gentaget opgave fra Google Kalender:

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik på en opgave, du vil redigere.
  3. Klik på Rediger Rediger for at redigere.
  4. Vælg en af mulighederne:
    • Klik på Dato/tidspunkt for at redigere dato eller tidspunkt.
    • Klik på Gentag for at redigere, hvor ofte en opgave gentages, eller stoppe gentagelse for en opgave.
  5. Klik på Gem.
  6. Vælg mellem at anvende ændringerne for "Denne opgave" eller "Alle opgaver".
  7. Klik på OK.
  8. Klik på Markér som udført for at markere opgaven som udført.

Slet opgaver i en serie

Sådan sletter du alle opgaver i en serie fra Google Huskeliste:

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Drev eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Huskeliste Tasks logo til højre.
  3. Klik på Åbn menu Mere ud for den opgave, du vil slette.
  4. Klik på Slet og derefter Slet alle.

Sådan sletter du opgaver i en serie fra Google Kalender:

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik på den opgave, som du vil slette.
  3. Klik på Slet .
  4. Vælg en af mulighederne:
    • Denne opgave
    • Denne og følgende opgaver
    • Alle opgaver
  5. Klik på OK.

Vigtigt! Hvis du vil slette en enkelt opgave fra en gentaget serie, skal du bruge Google Kalender.