Gestionar tasques que es repeteixen a Google Tasks i Google Calendar

Pots crear, modificar i suprimir tasques que es repeteixen a Google Tasks i Google Calendar.

Important:

• A la quadrícula de Calendar es mostren alhora un nombre limitat de pròximes tasques recurrents. A mesura que passa el temps, apareixen tasques noves automàticament.
  • Les tasques i subtasques compartides no es poden configurar perquè es repeteixin.
  • Les tasques recurrents no es poden moure a altres llistes de tasques.
  • Si atures la repetició d'una sèrie de tasques, no pots tornar a configurar-la perquè es repeteixi. Has de crear una nova sèrie de tasques que es repeteixen.

Configurar tasques que es repeteixin

Per configurar tasques que es repeteixin des de Google Tasks:

1. Obre l'aplicació Google Tasks Tasks logo.
  2. Toca una tasca o crea'n una.
  3. Toca Data i hora Data i hora.
  4. A "Data i hora", toca No es repeteix.
  5. Selecciona una opció per crear una tasca recurrent:
    • Selecciona una freqüència predefinida, com ara Cada dia, setmana, mes o any.
    • Selecciona Personalitza. Defineix la freqüència de recurrència preferida. Toca No finalitza i, a continuació, tria la data de finalització.
  6. Toca Fet.

Per configurar tasques que es repeteixin des de Google Calendar:

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca una tasca o crea'n una.
  3. Toca No es repeteix .
  4. Selecciona una opció:
    • Selecciona una freqüència predefinida, com ara Cada dia, setmana, mes o any. Toca Desa.
    • Selecciona Personalitza. Defineix la freqüència de recurrència preferida i tria la data de finalització. Toca Fet i, a continuació, Desa.

Modificar o completar una tasca recurrent

Per modificar o completar una tasca recurrent des de Google Tasks:

1. Obre l'aplicació Google Tasks Tasks logo.
  2. Toca la tasca que vols modificar.
    • Per modificar la data i l'hora o impedir que una tasca es repeteixi, toca la informació de repetició de la part inferior de la tasca.
    • Per marcar la tasca com a completada, toca Marca com a completada a la part inferior. A la part inferior del tauler, a "Completades", pots veure les tasques completades. La pròxima instància de les tasques que es repeteixen es mostra a la llista de tasques en la data especificada.

Consell: si vols canviar la data i l'hora de la pròxima tasca que es repeteix en una sèrie, toca la data.

Per modificar o completar una tasca recurrent des de Google Calendar:

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca una tasca i, a continuació, Edita Edita
  3. Selecciona una opció:
    • Per modificar la data o l'hora de la tasca, toca Data i hora i, a continuació, Desa.
    • Per modificar la freqüència d'una tasca o impedir que es repeteixi, toca Repeteix i, a continuació, Desa.
  4. Tria si vols aplicar els canvis a "Aquesta tasca" o a "Totes les tasques".

Suprimir les tasques d'una sèrie

Per suprimir tasques recurrents de Google Tasks:

1. Obre l'aplicació Google Tasks Tasks logo.
  2. Toca la tasca que vols suprimir.
  3. A la part superior dreta, toca Suprimeix i, a continuació, Suprimeix-ho tot.

Per suprimir tasques recurrents de Google Calendar:

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca la tasca que vols suprimir.
  3. Toca Més Més i, a continuació, Suprimeix.
  4. Selecciona una opció:
    • Aquesta tasca
    • Aquesta tasca i les següents
    • Totes les tasques
Important: des de Google Calendar només es pot suprimir una única tasca d'una sèrie que es repeteix.