Administrer gentagne opgaver i Google Huskeliste og Google Kalender

Du kan oprette, redigere og slette gentagne opgaver i Google Huskeliste og Google Kalender.

Vigtigt!

• Der vises et begrænset antal kommende faste opgaver på én gang i dit Kalender-gitter. Efterhånden som tiden går, vises nye opgaver automatisk.
  • Der kan ikke indstilles gentagelse for delte opgaver og underopgaver.
  • Faste opgaver kan ikke flyttes til andre opgavelister.
  • Hvis du stopper en serie af opgaver, der gentages, kan du ikke indstille gentagelse for dem igen. Du skal oprette en ny serie af gentagne opgaver.

Indstil gentagelse for opgaver

Sådan indstiller du gentagelse for opgaver fra Google Huskeliste:

1. Åbn appen Google Huskeliste Tasks logo.
  2. Tryk på en eksisterende opgave, eller opret en ny opgave.
  3. Tryk på Tilføj dato/tidspunkt Dato/tidspunkt og derefter Gentag .
  4. Under "Gentages hver" skal du vælge dag, uge, måned eller år.
  5. Vælg en af mulighederne for at oprette en gentaget opgave under "Slutter":
    • Vælg Aldrig uden slutdato.
    • Vælg Til med en bestemt slutdato, og vælg derefter en dato.
    • Hvis opgaven skal slutte efter et vist antal forekomster, skal du vælge Efter og derefter et antal forekomster.
  6. Tryk på OKog derefter Udfør.

Sådan indstiller du gentagelse for opgaver fra Google Kalender:

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på en eksisterende opgave, eller opret en ny opgave.
  3. Tryk på Rediger Rediger.
  4. Tryk på Gentages ikke under datoen.
  5. Vælg en af mulighederne:
    • Vælg en forudindstillet frekvens: Hver dag, Hver uge eller Hvert år. Tryk på Gem.
    • Vælg Tilpasset. Angiv hyppighed og slutdato for din gentagne begivenhed. Tryk på Udfør og derefter Gem.

Rediger eller udfør en gentaget opgave

Sådan redigerer du en gentaget opgave fra Google Huskeliste eller markerer den som udført:

1. Åbn appen Google Huskeliste Tasks logo.
  2. Tryk på den opgave, du vil redigere.
    • Hvis du vil redigere dato og tidspunkt eller stoppe en opgave, skal du trykke på gentagelsesoplysningerne nederst i opgaven.
    • Tryk på Markér som udført for at markere opgaven som udført. Opgaven er streget ud. Den næste forekomst af dine gentagne opgaver vises på din opgaveliste på den angivne dato.

Tip! Hvis du vil ændre dato og tidspunkt for den næste gentagne opgave i en serie, skal du trykke på datoen.

Sådan redigerer eller udfører du en gentaget opgave fra Google Kalender:

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på en opgave og derefter Rediger Rediger
  3. Vælg en af mulighederne:
    • Hvis du vil redigere dato eller tidspunkt for opgaven, skal du trykke på Dato/tidspunkt og derefter Gem.
    • Hvis du vil redigere, hvor ofte en opgave forekommer, eller stoppe gentagelse af en opgave, skal du trykke på Gentag og derefter Gem.
  4. Tryk på Markér som udført for at udføre en opgave.

Slet opgaver i en serie

Sådan sletter du gentagne opgaver fra Google Huskeliste:

1. Åbn appen Google Huskeliste Tasks logo.
  2. Tryk på den opgave, du vil slette.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Slet og derefter Slet alle

Sådan sletter du gentagne opgaver i Google Kalender:

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på den opgave, du vil slette og derefter Mere Mere og derefter Slet.
  3. Vælg en af mulighederne:
    • Denne opgave
    • Denne og følgende opgaver
    • Alle opgaver
  4. Tryk på Slet.

Vigtigt! Hvis du vil slette en enkelt opgave fra en gentaget serie, skal du bruge Google Kalender.