Om Fler öppettider

Viktigt! Fler öppettider visas inte förrän du har angett företagets normala öppettider.

Du kan välja öppettider för särskilda tjänster som ditt företag erbjuder, till exempel utkörning, avhämtning, drive-through och upphämtning.

I allmänhet bör du ange Fler öppettider som ett underavsnitt till dina normala öppettider. En restaurang som har öppet mellan kl. 6.00 och 21.00 kan exempelvis ha följande öppettider:

• Öppettider: kl. 6.00–21.00
  • Happy hour: kl. 17.00–20.00
  • Avhämtning: kl. 10.00–18.00

Ange Fler öppettider på Google Sök

1. Gå till din företagsprofil. Läs om hur du hittar din profil.
  2. Så här hanterar du dina öppettider:
    • Med Google Sök väljer du Redigera profil följt av Öppettider.
    • Med Google Maps väljer du Redigera profil följt av Företagsinformation följt av Öppettider.
  3. Välj den typ av öppettider du vill ange, till exempel Drive-through, under Lägg till fler öppettider.
    • Om du har flera typer av Fler öppettider ska du ange varje typ separat.
  4. Välj dagar och klockslag för samtliga typer av öppettider.
  5. Klicka på Spara.