Om flere åpningstider

Viktig: Du må angi de vanlige åpningstidene før du kan vise flere åpningstider.

Du kan angi åpningstider for bestemte tjenester bedriften tilbyr, for eksempel drive-in, levering, henting og takeaway.

Tidene du oppgir under «Flere åpningstider», bør generelt sett være en del av de ordinære åpningstidene. En restaurant som for eksempel holder åpent fra kl. 06:00 til kl. 21:00, kan ha disse åpningstidene:

• Åpningstider: kl. 06–21
  • «Happy Hour»: kl. 17–20
  • Takeaway: kl. 10–18

Angi flere åpningstider på Google Søk

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner profilen din.
  2. Slik kan du administrere åpningstider:
    • I Google Søk velger du Endre profilen og så Åpningstider.
    • I Google Maps velger du Endre profilen og så Bedriftsinformasjonog så Åpningstider.
  3. Velg hvilke typer ekstra åpningstider du vil legge inn (f.eks. «Drive-in»), under «Legg til flere åpningstider».
    • Hvis du har flere typer «Flere åpningstider», må du angi disse hver for seg.
  4. Velg de aktuelle dagene og fastsett de aktuelle åpningstidene, for hver «Flere åpningstider»-type.
  5. Klikk på Lagre.

Relaterte ressurser