Over 'Meer openingstijden'

Belangrijk: De optie 'Meer openingstijden' wordt pas weergegeven als u de normale openingstijden al heeft ingesteld.

U kunt openingstijden selecteren voor specifieke services die uw bedrijf aanbiedt, zoals bezorgen, binnen afhalen, drive-in en buiten afhalen.

Over het algemeen kunt u Meer openingstijden het best instellen als subset van uw primaire openingstijden. Een restaurant dat van 06:00 tot 21:00 uur is geopend, kan bijvoorbeeld de volgende openingstijden hebben:

• Openingstijden: 06:00 tot 21:00 uur
  • Happy hours: 17:00 tot 20:00 uur
  • Afhalen: 10:00 tot 18:00 uur

Meer openingstijden instellen op Google Zoeken

1. Ga naar uw bedrijfsprofiel. Lees meer informatie over hoe u uw profiel vindt.
  2. Zo beheert u uw openingstijden:
    • Selecteer in Google Zoeken Profiel bewerken en dan Openingstijden.
    • Selecteer in Google Maps Profiel bewerken en dan Bedrijfsinformatie en dan Openingstijden.
  3. Kies onder Meer tijden toevoegen het type Meer openingstijden dat u wilt instellen, zoals Drive-through.
    • Stel elk type afzonderlijk in als u meerdere typen Meer openingstijden heeft.
  4. Selecteer voor elk type Meer openingstijden de dagen en stel de toepasselijke openingstijden in.
  5. Klik op Opslaan.