Over 'Meer openingstijden'

Belangrijk: De optie 'Meer openingstijden' wordt pas weergegeven als u de normale openingstijden al heeft ingesteld.

U kunt openingstijden selecteren voor specifieke services die uw bedrijf aanbiedt, zoals bezorgen, binnen afhalen, drive-in en buiten afhalen.

Over het algemeen kunt u Meer openingstijden het best instellen als subset van uw primaire openingstijden. Een restaurant dat van 06:00 tot 21:00 uur is geopend, kan bijvoorbeeld de volgende openingstijden hebben:

• Openingstijden: 06:00 tot 21:00 uur
  • Ter plaatse eten: 06:00 uur tot 20:00 uur
  • Afhalen: 10:00 tot 18:00 uur

Meer openingstijden instellen op Google Zoeken

1. Log op uw computer in op het Google-account waarmee u uw Bedrijfsprofiel beheert.
  2. Zoek op Google naar de exacte bedrijfsnaam als u uw Bedrijfsprofiel wilt bekijken.
    • U kunt ook zoeken op mijn bedrijf.
  3. Selecteer Profiel bewerken en dan Bedrijfsinformatie om uw Bedrijfsprofiel te openen.
  4. Selecteer bovenaan het tabblad Openingstijden.
  5. Kies onder Meer tijden toevoegen het type Meer openingstijden dat u wilt instellen, zoals Drive-in.
    • Stel elk type afzonderlijk in als u meerdere typen Meer openingstijden heeft.
  6. Selecteer voor elk type Meer openingstijden de dagen en stel de toepasselijke openingstijden in.
  7. Klik op Opslaan.