Tietoja lisäaukioloajoista

Tärkeää: Lisäaukioloajat näkyvät vasta, kun olet määrittänyt normaalit aukioloajat.

Voit valita aukioloajat yrityksesi tietyille palveluille, kuten kotiinkuljetuksille, noutoruoalle, autokaistalle ja noudoille.

Lisäaukioloajat täytyy yleensä asettaa ensisijaisten aukioloaikojen lisäksi. Esimerkiksi ravintolalla, joka on avoinna klo 6.00–21.00, voi olla tällaiset aukioloajat:

• Aukioloajat: 6.00–21.00
  • Happy hour: 17–20
  • Nouto: 10.00–18.00

Lisäaukioloaikojen asettaminen Google Haussa

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilisi.
  2. Näin ylläpidät aukioloaikoja:
    • Valitse Google Hausta Muokkaa profiilia ja sitten Aukioloajat.
    • Valitse Google Mapsista Muokkaa profiilia ja sitten Yritystiedot ja sitten Aukioloajat.
  3. Valitse Lisää muita aukioloaikoja ‐kohdasta haluamasi muiden aukioloaikojen tyyppi, esimerkiksi Drive-in.
    • Jos haluat käyttää useita aukioloaikatyyppejä, sinun on valittava jokainen erikseen.
  4. Valitse kullekin lisäaukioloaikojen tyypille viikonpäivät ja aukioloajat.
  5. Klikkaa Tallenna.

Muita lähteitä