Om Flere åbningstider

Vigtigt! Flere åbningstider vises ikke, før du har angivet almindelige åbningstider.

Du kan vælge åbningstider for bestemte ydelser, som din virksomhed tilbyder, f.eks. levering, takeaway, drive-in og afhentning.

Du skal normalt angive flere åbningstider som en undergruppe af dine primære åbningstider. En restaurant, der har åbent fra kl. 06.00-21.00, har f.eks. åbningstider, der ser sådan ud:

• Åbningstider: 06.00-21.00
  • Happy hour: 17.00-20.00
  • Takeaway: 10.00-18.00

Angiv flere åbningstider på Google Søgning

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få flere oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Sådan administrerer du dine åbningstider:
    • I Google Søgning skal du vælge Rediger profil og derefter Åbningstider
    • Med Google Maps skal du vælge Rediger profil og derefter Virksomhedsoplysninger og derefter Åbningstider.
  3. Under "Tilføj flere åbningstider" skal du vælge den type "Flere åbningstider", du vil angive, f.eks. "Drive-in".
    • Hvis du har flere typer under "Flere åbningstider", skal du angive hver type separat.
  4. For hver type under "Flere åbningstider" skal du vælge dage og angive de åbningstider, der gælder.
  5. Klik på Gem.