Foto-updates

Dankzij foto-updates kunnen klanten uw bedrijf onder de aandacht brengen met foto's die ze onlangs hebben gemaakt.

Geschiktheid

Deze experimentele functie wordt gefaseerd geïmplementeerd voor een klein percentage gebruikers en bedrijven via de Google Maps-app.

Zo werken foto-updates

Wanneer klanten een bedrijfsprofiel bezoeken in de Google Maps-app, kunnen ze behalve een review een foto-update toevoegen.

• Met foto-updates kunnen klanten een of meerdere foto's met of zonder tekst toevoegen.
  • Klanten kunnen meerdere foto-updates toevoegen aan een bedrijf, maar een review kunnen ze slechts één keer toevoegen.
  • Foto-updates worden momenteel weergegeven op het tabblad 'Reviews' van uw bedrijfsprofiel in de Google Maps-app. De foto's worden vóór de eventuele tekst weergegeven. Ze lijken op reviews, maar hebben geen sterbeoordeling.
  • Afzonderlijke foto's van foto-updates zijn ook te vinden op het tabblad 'Foto's' op alle platforms en apparaten.
  • U kunt op dezelfde manier reageren op foto-updates in de Google Maps-app als u reageert op reviews. Meer informatie over hoe u reviews kunt lezen en erop kunt reageren
  • Op dit moment worden foto-updates niet weergegeven op de Google Mijn Bedrijf-website of in de Google Mijn Bedrijf-app.
  • Bedrijven kunnen geen foto-updates toevoegen. Meer informatie over het toevoegen van foto's met posts.
  • Eigenaren of beheerders van het bedrijf ontvangen geen melding over nieuwe foto-updates, maar ontvangen wel een melding over nieuwe foto's die worden toegevoegd aan hun bedrijf.

Ongepaste foto-updates melden

Als een foto-update in strijd is met het beleid van Google, kunt u dit melden bij Google.

Een foto-update markeren in Google Maps

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Open uw bedrijfsprofiel:
    • Tik rechtsboven op de accountcirkel Cirkel voor account en dan Je bedrijfsprofiel.
    • U kunt ook uw bedrijfsnaam opgeven in de zoekbalk.
  3. Tik op Reviews.
  4. Zoek de foto-update die u wilt markeren.
  5. Tik op 'Meer' Meer en dan Een foto-update melden.

Als alleen een bepaalde foto ongepast is, kunt u deze afzonderlijk melden via het tabblad 'Foto's' van uw bedrijfsprofiel.