Foto-updates

Als klanten een bedrijfsprofiel bezoeken in de Google Maps-app, kunnen ze behalve een review een foto-update toevoegen.

Zo werken foto-updates

Met foto-updates kunnen klanten een update van afzonderlijke of meerdere foto's toevoegen, met of zonder tekst, over een recente ervaring met een bedrijf. Klanten kunnen meerdere foto-updates toevoegen aan een bedrijf. Dit verschilt van reviews: een klant kan slechts één review geven en kan deze updaten nadat de review is gepost.

U kunt zich niet afmelden voor foto-updates. Wel kunt u ongepaste foto-updates melden.

Tip: U krijgt momenteel geen meldingen over nieuwe foto-updates, maar u krijgt een melding wanneer er nieuwe foto's afzonderlijk of als foto-update aan uw profiel worden toegevoegd.

Foto-updates zoeken

U kunt foto-updates vinden in het gedeelte Door bezoekers op het tabblad Updates van uw bedrijfsprofiel in de Google Maps-app. U kunt ook afzonderlijke foto's uit foto-updates vinden op het tabblad Foto's op alle platforms en apparaten.

U kunt updates toevoegen in het gedeelte Door eigenaar op het tabblad Updates. Meer informatie over hoe u posts met foto's of andere posttypen kunt toevoegen.

Foto-updates worden niet weergegeven op de Google Mijn Bedrijf-website of in de Google Mijn Bedrijf-app.

Reageren op foto-updates

1. Open de Google Maps-app Maps op uw mobiele apparaat.
  2. Open uw bedrijfsprofiel:
    • Tik rechtsboven op uw profielfoto of initiaal Accounticoon en dan Uw bedrijfsprofiel.
    • U kunt ook uw bedrijfsnaam opgeven in de zoekbalk.
  3. Tik op Updatesen dan Door bezoekersen dan Reageren.

Een foto-update melden in Google Maps

1. Open de Google Maps-app Maps op uw mobiele apparaat.
  2. Open uw bedrijfsprofiel:
    • Tik rechtsboven op uw profielfoto of initiaal Accounticoon en dan Uw bedrijfsprofiel.
    • U kunt ook uw bedrijfsnaam opgeven in de zoekbalk.
  3. Tik op Updatesen dan Door bezoekers.
  4. Zoek de foto-update die u wilt markeren.
  5. Tik op 'Meer' Meer en dan Een foto-update melden.

Als alleen een bepaalde foto ongepast is, kunt u deze afzonderlijk melden via het tabblad 'Foto's' van uw bedrijfsprofiel.

Ongepaste foto-updates melden

Als een foto-update in strijd is met het beleid van Google, kunt u dit melden bij Google.