Actualitzacions de fotos

Quan els clients visiten un perfil d'empresa a l'aplicació Google Maps, tenen l'opció d'afegir-hi una actualització de fotos, a més d'una ressenya.

Com funcionen les actualitzacions de fotos

Les actualitzacions de fotos permeten als clients afegir actualitzacions d'una o de diverses fotos, amb text o sense, sobre una experiència recent que han tingut amb una empresa. Els clients poden afegir diverses actualitzacions de fotos a una empresa. Tanmateix, en el cas de les ressenyes, només en poden escriure una i únicament poden actualitzar-la després d'haver-la publicat.

No pots desactivar les actualitzacions de fotos. Ara bé, sí que pots informar d'actualitzacions de fotos inadequades.

Consell: actualment no reps notificacions sobre les actualitzacions de fotos noves, però sí que en reps quan s'afegeixen fotos noves al teu perfil, ja sigui individualment o com a part d'una actualització de fotos.

Cercar actualitzacions de fotos

Pots consultar les actualitzacions de fotos a la secció "Dels visitants" que hi ha a la pestanya "Novetats" del perfil d'empresa, dins l'aplicació Google Maps. També pots consultar fotos concretes d'actualitzacions de fotos a la pestanya "Fotos" en qualsevol plataforma i dispositiu.

Pots afegir actualitzacions a la secció "Del propietari" de la pestanya "Novetats". Obtén informació sobre com pots afegir publicacions amb fotos o altres tipus de publicacions.

Les actualitzacions de fotos no es mostren al Gestor de perfils d'empresa.

Respondre a actualitzacions de fotos

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Per obrir el perfil d'empresa, a la part inferior dreta, toca Empresa.
  3. Toca Actualitzacions i, a continuació, Dels visitants i, a continuació, Respon.

Informar d'una actualització de fotos a Google Maps

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Per obrir el perfil d'empresa, a la part inferior dreta, toca Empresa.
  3. Toca Actualitzacions i, a continuació, Dels visitants.
  4. Cerca l'actualització de fotos que vols marcar.
  5. Toca Més Més i, a continuació, Informa d'una actualització de fotos.

Si només hi ha una foto infractora, pots informar-ne per separat des de la pestanya "Fotos" del perfil d'empresa.

Informar d'actualitzacions de fotos inadequades

Si hi ha una actualització de fotos que infringeix les polítiques de Google, pots informar-ne Google.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda