Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Foto-updates

Als klanten een bedrijfsprofiel bezoeken in de Google Maps-app, kunnen ze behalve een review een foto-update toevoegen.

Zo werken foto-updates

Met foto-updates kunnen klanten een update van afzonderlijke of meerdere foto's toevoegen, met of zonder tekst, over een recente ervaring met een bedrijf. Klanten kunnen meerdere foto-updates toevoegen aan een bedrijf. Dit verschilt van reviews: een klant kan slechts één review geven en kan deze updaten nadat de review is gepost.

U kunt zich niet afmelden voor foto-updates. Wel kunt u ongepaste foto-updates melden.

Tip: U krijgt momenteel geen meldingen over nieuwe foto-updates, maar u krijgt een melding wanneer er nieuwe foto's afzonderlijk of als foto-update aan uw profiel worden toegevoegd.

Foto-updates zoeken

U kunt foto-updates vinden in het gedeelte Door bezoekers op het tabblad Updates van uw bedrijfsprofiel in de Google Maps-app. U kunt ook afzonderlijke foto's uit foto-updates vinden op het tabblad Foto's op alle platforms en apparaten.

U kunt updates toevoegen in het gedeelte Door eigenaar op het tabblad Updates. Meer informatie over hoe u posts met foto's of andere posttypen kunt toevoegen

Foto-updates zijn niet zichtbaar in de Bedrijfsprofielmanager.

Reageren op foto-updates

1. Open de Google Maps-app Maps op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsonder op Bedrijf om uw bedrijfsprofiel te openen.
  3. Tik op Updatesen dan Door bezoekersen dan Reageren.

Een foto-update melden in Google Maps

1. Open de Google Maps-app Maps op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsonder op Bedrijf om uw bedrijfsprofiel te openen.
  3. Tik op Updatesen dan Door bezoekers.
  4. Zoek de foto-update die u wilt markeren.
  5. Tik op 'Meer' Meer en dan Een foto-update melden.

Als alleen een bepaalde foto ongepast is, kunt u deze afzonderlijk melden via het tabblad 'Foto's' van uw bedrijfsprofiel.

Ongepaste foto-updates melden

Als een foto-update in strijd is met het beleid van Google, kunt u dit melden bij Google.