Ta imot matbestillinger via Order with Google

Du kan ta imot hente- og leveringsbestillinger på nettet direkte fra bedriftsprofilen din på Google Søk og Maps via Order with Google. Kundene dine kan finne alternativer for å bestille fra bedriften din via tredjepartsleverandører eller -linker du legger til. Bestillingsalternativene kan vises på forskjellige steder i bedriftsprofilen din, avhengig av hvilket land bedriften er hjemmehørende i.

Tredjepartsleverandører

Tredjepartsleverandører som oppgir at de har en autorisert relasjon til bedriften din, blir automatisk oppført i profilen din.

Hvis du er en linkleverandør som ønsker å integrere løsningen din, kan du lese gjennom utviklerdokumentasjonen og fylle ut dette interesseskjemaet.

Finn ut mer om tredjepartsleverandører og hvordan du kan fjerne dem.

Egendefinerte linker

Med egendefinerte linker er det enkelt for kundene å bestille fra bedriften eller restauranten din. Du kan legge til egendefinerte linker i profilen din som viderekobler kunder til andre nettsider der de kan legge inn bestillinger til bedriften din. Disse linkene vises i bedriftsprofilen din på Google Søk og i Maps. Legg til linker i bedriftsprofilen din