Administrer opplysningene om hotellet

Et kjent problem: Hotellattributter kan ikke oppdateres ved å laste opp regneark. De kan oppdateres via API-et og oversikten. Finn ut mer om Business Profile API.
Dette er det tredje trinnet i opprettelsen av bedriftsprofiler for hoteller.

Sørg for at kundene dine alltid får se oppdaterte opplysninger om hotellet ditt.

Endre hotellfasilitetene dine

På Søk og Maps gir Google kundene et sammendrag av fasilitetene på hotellet ditt. I oversikten kan du endre eventuelle ukorrekte opplysninger du måtte finne. Hvis du ikke får endret informasjon som ikke stemmer, uansett årsak, kan du kontakte oss, slik at vi kan hjelpe deg.

Endre attributtene

Hotelleiere med bekreftede bedriftsprofiler kan redigere informasjon om tjenestene og fasilitetene sine i Hotellattributter-delen i bedriftsprofilen.

Slik kan du endre attributter:

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner den.
  2. Velg Endre profilen.
  3. Velg Hotelldetaljer. Deretter åpnes et eget verktøy der du kan endre informasjonen.
  4. Søk etter attributtet du vil legge til, og legg inn informasjonen.
  5. Velg Lagre.

Legg til informasjon om bærekraftig praksis

For å nå ut til miljøbevisste kunder kan du fortelle dem om betydningen av bærekraft i virksomheten. Finn ut hvordan du legger til informasjon om bærekraftig praksis.

Legg til høydepunkter om hotellet

Med høydepunkter om hotellet kan du gi potensielle kunder en rask oversikt over noen av hotellfasilitetene. Høydepunktene presenteres i form av lyse, fargerike ikoner som vises ved siden av fasilitetene dine på stedsarket. Blant høydepunktene kan du ta med opplysninger som «Dyrevennlig», «Kostnadsfri wifi» eller «Kostnadsfri parkering».

Ikke alle høydepunkter er relevante for alle hoteller. Hvis noen av høydepunktene er feil, kan du kontakte brukerstøtten.

Forstå klassevurdering

Hoteller som er vurdert av Google, er alle rangert etter hotellklasse. Hvis du mener hotellet ditt er gitt feil hotellklasse, eller om det ikke er gitt noen hotellklasse på Google, kan du kontakte brukerstøtteteamet for å få hjelp.

Finn ut mer om rangering av hotellklasser på Google.

Forstå de oppførte åpningstidene for hotellet ditt

Hoteller kan ikke endre åpningstidene sine ettersom gjestene kan komme og gå døgnet rundt. Hvis du har spørsmål om åpningstider, kan du ta en titt i brukerstøtten eller kontakte oss.

Forstå linker til bestillingssider

Hotellprisene og linkene til bestillingssider som vises i hotellprofilen din, kommer fra Google Hotellannonser og kostnadsfrie linker til bestillingssider. Hvis du har spørsmål om denne funksjonen, kan du kontakte Google Hotellannonser-teamet.

Nå kan hotelleiere dele hotellprisene sine manuelt med Google via bedriftsprofilen din. Finn ut hvordan du legger til priser og tilgjengelighet i bedriftsprofilen din.

Legg til bedrifter i hotellet ditt som separate bedriftsprofiler

Du kan ha bedriftsprofiler for alle bedrifter som holder til inne i selve hotellet ditt, men dette forutsetter at kunder har tilgang til disse bedriftene uavhengig av om de bor på hotellet eller ikke. Hvis det for eksempel finnes barer, butikker, spafasiliteter eller restauranter kunder kan besøke uten å være gjest på hotellet, kan det opprettes en egen oppføring for hver av disse bedriftene.

Angi hvilke bedrifter som ligger inne i hotellet

Kontakt brukerstøtten hvis du vil fortelle kundene om bedrifter (f.eks. et spa eller en uavhengig butikk) som ligger inne på selve hotellet ditt.

Google kan ikke garantere at denne informasjonen blir vist når noen søker etter den aktuelle bedriften.

Bekreft bedriftsprofilen din for å endre fasilitetene

For at du skal kunne endre alle fasilitetene via oversikten din, må du ha bekreftet og gjort krav på bedriftsprofilen til hotellet.

Hvis du ikke kan endre fasilitetene dine, eller om de ikke vises korrekt, kan du kontakte brukerstøtten.