Få anmodninger om tilbud fra din virksomhedsprofil

Du kan få vist knappen "Anmod om et tilbud" på din virksomhedsprofil på Google for at hjælpe dig med at få kontakt til potentielle kunder.

Knappen åbner en formular, som er oprettet til din primære virksomhedskategori, og sender dig kundens anmodning om tilbud. Du kan svare kunden direkte via mail eller chat, afhængig af kvalifikation.

Vigtigt! Det er kun profiler i udvalgte kategorier, der kan bruge anmodninger om tilbud.

Få oplysninger om kvalifikationskrav til anmodninger om tilbud

Din kvalifikation til at vise knappen "Anmod om et tilbud" på din virksomhedsprofil, og om dine anmodninger om tilbud sendes pr. mail eller chat, afhænger af faktorer, der omfatter virksomhedskategori, sprog og område.

• Hvis du allerede modtager anmodninger om tilbud, kan dutil enhver tid deaktivere dem eller aktivere dem igen.
  • Hvis dine profilindstillinger tilbyder "Anmodninger om tilbud", kan du få anmodninger om tilbud via mail. Hvis dine indstillinger ikke tilbyder "Anmodninger om tilbud", er du ikke kvalificeret til at begynde at bruge anmodninger om tilbud på nuværende tidspunkt. Få flere oplysninger om, hvor du finder indstillingen "Anmodninger om tilbud".
Tip! Hvis din virksomhed skifter fra chat til mail for nye anmodninger om tilbud, kan du stadig svare på tidligere samtaler.

Sådan får du anmodninger om tilbud

Anmodninger om tilbud sendes til ejere og administratorer af din virksomhedsprofil. Anmodninger om tilbud via mail sendes via mail. Anmodninger om tilbud via chat vises i din Google Maps- og Søgning-app under "Beskeder".

Sådan aktiverer eller deaktiverer du anmodninger om tilbud via mail

Hvis din profil er kvalificeret til anmodninger om tilbud via mail:

1. Log ind på den Google-konto, som du bruger til at administrere din virksomhedsprofil.
  2.   Du kan finde din virksomhedsprofil ved at søge på Google efter dit nøjagtige virksomhedsnavn. Du kan også søge efter min virksomhed.
  3. Klik på Kunder og derefter Anmodninger om tilbud over søgeresultaterne.
    • Vigtigt! Hvis dine indstillinger ikke indeholder "Anmodninger om tilbud", er din profil ikke kvalificeret til at starte anmodninger om tilbud.
  4. Klik på Mere og derefter Indstillinger for anmodninger om tilbud.
  5. Slå Aktivér anmodninger om tilbud til eller fra.

Sådan slår du anmodninger om tilbud via chat fra eller til igen

Hvis din virksomhedsprofil i øjeblikket modtager anmodninger om tilbud via chatbeskeder:

• Hvis du vil deaktivere tilbudsknappen, skal du deaktivere profilchatbeskeder i Google Maps-appen.
  • Hvis du vil aktivere tilbudsknappen igen, skal du aktivere profilchatbeskeder i Google Maps-appen.

Se, hvordan du administrerer chat for din virksomhedsprofil i Google Maps.

Få mest muligt ud af dine anmodninger om tilbud via mail

Få overblik over kommunikationen med potentielle kunder

Find anmodninger om tilbud

Bekræftede ejere og administratorer af virksomhedsprofilen modtager anmodninger om tilbud via mail. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer eller fjerner ejere og administratorer af din profil.

Tip! Det er kun ejere, som har adgang til de mailadresser, der er knyttet til ejerne og administratorerne af en profil. Gå til din virksomhedsprofil for at finde ejeres og administratorers mailadresse. Vælg prikmenuen og derefter Indstillinger for virksomhedsprofil og derefter Administratorer. Vælg derefter hver enkelt ejer eller administrator for at finde den mailadresse, der er knyttet til den pågældende.

Kontakt ejerne af profilen, hvis en administrator har spørgsmål om vedkommendes kontooplysninger, f.eks. mailadresser eller profilbilleder.

Brug disse tips for at få nemmere ved at finde anmodninger om tilbud:

1. Opret et mailfilter for indgående anmodninger om tilbud. Du kan f.eks. bruge denne søgning til at oprette etiketten "Anmodninger om tilbud via Google". Få oplysninger om, hvordan du opretter regler for filtrering af dine mails.
    • Tip! Anmodninger om tilbud kommer fra "business.google.com" med emnelinjen "Anmodning om tilbud fra".
  2. Konfigurer Gmail-notifikationer. Du kan f.eks. bruge indstillingen "Notifikationer om vigtige mails til". Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer Gmail-notifikationer.
  3. Klik på Vigtigt ud for mail med anmodning om tilbud via Google. Derved bliver anmodninger om tilbud fremover markeret som vigtige i din indbakke. Få flere oplysninger om vigtighedsmarkører i Gmail.
Svar via din mailadresse, der er knyttet til din virksomhedsprofil
Når du svarer på anmodninger om tilbud via mail, skal du bruge den mailadresse, der er knyttet til din virksomhedsprofil. Det er kun bekræftede ejere og administratorer, der kan svare på anmodninger om tilbud. Sørg for at bruge den mailadresse, der er knyttet til din virksomhedsprofil, for at sikre dig, at kunderne modtager dine mails. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer eller fjerner ejere og administratorer af din profil.
Se tidligere mails og svar

Find alle mails i en tråd

Konfigurer mailtråde for nemmere at gennemgå mailsvar til og fra en kunde. Samtaler om tilbud fungerer bedst med tråde, især hvis du modtager et stort antal anmodninger.

Svar med det samme

Vigtigt! For at anspore til at sende hurtige svar kan vi slå anmodninger om tilbud fra for din virksomhedsprofil, hvis du ikke besvarer anmodningen inden for 24 timer.

Hurtige svar øger tilliden og ansporer til interaktion med din virksomhed.

Du kan finde din svarprocent og din gennemsnitlige svartid ved at åbne en af de seneste mails med anmodning om tilbud og rulle ned. Denne indsigt bruger data fra de seneste 180 dage.

Få oplysninger om, hvordan du grupperer mails i samtaler

Få besked, når andre svarer

Du får en mailnotifikation, når nogen fra din virksomhed svarer på en åben anmodning om tilbud via mail. I mailen står der "En person fra din virksomhed har svaret". Du kan læse svaret til kunden.

Få flere oplysninger om, hvornår samtaler udløber
  • Samtaler angående anmodninger om tilbud via mail udløber ét år efter tidspunktet for den sidste meddelelse i samtalen.
  • Efter samtalens udløb bliver eventuelle svar fra dig eller kunden afvist.

Begræns kommunikationen

Bloker en kundesamtale

Sådan blokerer du en bestemt kunde:

1. Åbn kundens anmodning om tilbud eller en svarmail i samtalen.
  2. Klik på Bloker denne samtale nederst på siden.

Vigtigt!

• For at beskytte dine personlige oplysninger informerer vi ikke kunden om blokeringen.
  • Kunden kan ikke kontakte din virksomhed vedrørende aktuelle eller fremtidige anmodninger om tilbud via funktionen til anmodninger om tilbud.
  • Du modtager stadig mails vedrørende andre typer interaktioner fra denne kunde.
  • Du modtager stadig mails med anmodninger om tilbud fra andre kunder.
  • Dine kunder kan også blokere samtaler. De får et link i brødteksten i dine svarmails, som giver dem mulighed for at blokere en samtale med din virksomhed.
Afmeld anmodninger om tilbud via mail

Sådan stopper du med at modtage mails om tilbud på en bestemt mailadresse:

1. Åbn en mail om tilbud, som er sendt til den pågældende adresse.
  2. Klik på Afmeld nederst i mailen.

Andre ejere og administratorer af din profil modtager fortsat mails med anmodninger om tilbud på deres mailadresser.

Vigtigt! Selvom du stopper mails med anmodninger om tilbud, stoppes anmodninger om tilbud ikke. Tilbudsknappen vises stadig på din profil.