G Suiten avulla saat oman sähköpostiosoitteen ja paljon muuta

G Suite tarjoaa yrityksellesi uuden tavan työskennellä verkossa.

G Suiten avulla voit luoda työsähköpostiosoitteen, jossa käytetään yrityksesi verkkotunnusta, esimerkiksi susanna@omayritys. Lisäksi yrityksesi voi käyttää Googlen digitaalisia työkaluja, kuten verkkotallennustilaa, jaettuja kalentereita ja videoneuvotteluja, jotka tekevät tiimin kanssa työskentelystä helppoa ja avointa.

Rekisteröidy G Suiten käyttäjäksi

Mitä G Suitella voi tehdä?

• Luo yrityksellesi oma sähköpostiosoite: Voit rakentaa brändiäsi paitsi Google My Businessin ominaisuuksien (kuten postausten ja kuvien) avulla myös määrittämällä omat sähköpostiosoitteet kaikille tiimisi jäsenille.
  • Varmuuskopioi työsähköpostit ja ‑tiedostot: Turvaa helposti pääsy tiimisi työsähköpostitileille ja varmista, että kaikkien työsähköpostit ja ‑tiedostot on varmuuskopioitu.
  • Tee yhteistyötä reaaliajassa miltä tahansa laitteelta: Tiimisi voi muokata yhdessä asiakirjoja, pitää videoneuvotteluja ja luoda helposti sisäisiä projektisivustoja missä tahansa ja miltä tahansa laitteelta.
  • Käytä kaikkia työkaluja samasta paikasta: Löydät kaikki työkalut yhdestä paketista, jossa ne ovat helposti tiimisi käytettävissä.
  • Työskentele millä tahansa laitteella jopa ilman internetiä: Käytä sähköpostia milloin ja missä tahansa kannettavalla tietokoneella, matkapuhelimella tai jaetulla tietokoneella. Internetyhteyttä ei tarvita. Kun yhteyttä ei ole, voit lukea viestejä ja kirjoittaa luonnoksia, jotka ovat valmiina lähetettäväksi, kun yhteys muodostetaan seuraavan kerran.
  • Nauti toimintavarmasta yrityssähköpostista – saatavuus 99,9 %: Alan johtavat roskapostisuodattimet pitävät postilaatikkosi puhtaana roskapostista.

Tutustu G Suiten hinnoitteluun.

Miten G Suite toimii verkkotunnuksesi ja sähköpostisi kanssa?

Kun luot G Suite ‑tilin, voit ostaa uuden verkkotunnuksen tai käyttää aiemmin hankkimaasi verkkotunnusta.

Verkkotunnuksen avulla sinä ja tiimisi voitte käyttää monenlaisia G Suiten palveluja, kuten

• Gmailia
  • Kalenteria
  • Drive-tallennustilaa
  • Google Docs ‑editoreita (Docsia, Sheetsia ja Slidesia)
  • Hangouts Chatia ja Hangouts Meetia
  • App Makeria, Keepia, Sitesia ja Jamboardia.

Verkkotunnuksen vahvistaminen

Jotta voit käyttää G Suitea verkkotunnuksen kanssa, sinun on osoitettava, että omistat verkkotunnuksen. Neuvomme rekisteröitymisen yhteydessä, miten tämä tapahtuu. Lue lisää verkkotunnuksen vahvistamisesta.

Oman sähköpostiosoitteen määrittäminen

G Suiten avulla voit luoda oman sähköpostiosoitteen, jossa käytetään yrityksesi verkkotunnusta, esimerkiksi susanna@omayritys. Työsähköpostiosoite vahvistaa asiakkaiden luottamusta, ja sen avulla voit myös luoda postituslistoja, kuten myynti@omayritys.

Kun olet rekisteröitynyt G Suiten käyttäjäksi ja vahvistanut valitsemasi verkkotunnuksen, saat ohjeet oman sähköpostiosoitteen määrittämiseen. Tämä edellyttää verkkotunnuksen MX-tietueiden vaihtamista. Tutustu omaa verkkotunnuspalveluasi koskeviin ohjeisiin.

Näillä vinkeillä pääset alkuun

Hyödynnä alla olevaa muistilistaa, kun käytät G Suitea. Aloita näihin aiheisiin tutustuminen pienyritysten pika-aloitusoppaan avulla.

Laajenna kaikki Tiivistä kaikki
Tiimin hallinta
  • Käyttäjätunnusten ja salasanojen muuttaminen
  • Käyttäjien ja järjestelmänvalvojien lisääminen ja poistaminen
  • Palvelujen poistaminen käytöstä joiltakin tiimeiltä
  • Lisätallennustilan hankkiminen

Lue lisää tiimin hallinnasta.

Tapaamisten ja sähköpostin hoitaminen
  • Vanhojen sähköpostiviestien tuonti
  • Postituslistan luominen
  • Ylimääräisen sähköpostiosoitteen antaminen käyttäjille (ilman lisäkustannuksia)
  • Hangouts Meetin käyttäminen videokokouksiin
  • Kalenterin käyttöoikeuksien siirtäminen
  • Sähköpostin tietoturvan varmistaminen

Lue, miten hoidat tapaamisia ja sähköpostia.

Tiedostojen ja kansioiden jakaminen
  • Isojen tiedostojen jakaminen ja muokkausoikeuksien valitseminen
  • Tiedostojen varmuuskopiointi ja tallentaminen pilveen
  • Projektisivuston luominen tiimille
  • Asiakirjojen samanaikainen muokkaaminen

Lue, miten jaat tiedostoja ja kansioita.

Docsin käyttäminen
  • Microsoft-asiakirjojen käyttäminen
  • Yrityksen omien mallien luominen ja jakaminen
  • Docsin käyttäminen mobiililaitteella
  • Työskentely ilman internetyhteyttä

Lue, miten käytät Docsia.

Mobiilihallinta
  • Perustason tai edistyneen mobiilihallinnan määrittäminen tiimille
  • Yritysdatan ja henkilökohtaisten tietojen erottaminen Android-laitteilla
  • Sallittujen sovellusten luettelo tiimille
  • Laitteiden hallinta ja tietojen pyyhkiminen

Lue lisää mobiilihallinnasta.

Vinkkejä järjestelmänvalvojille
  • Käytetyn tilin tunnistaminen
  • Parhaiden turvallisuuskäytäntöjen noudattaminen
  • Raporttien ja ilmoitusten luominen
  • Laskutuksen hoitaminen
  • Verkkotunnuksen lisääminen ilman lisäkustannuksia
  • Liiketoiminnan kasvattaminen Googlen avulla

Lue lisää vinkkejä järjestelmänvalvojille.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita