Obtenir una adreça electrònica personalitzada i molt més amb Google Workspace

Google Workspace ofereix a la teva empresa una nova manera de treballar en línia.

Amb Google Workspace, pots obtenir una adreça electrònica professional amb el nom de domini de la teva empresa, com ara susanna@latevaempresa. A més, tindràs accés a les eines digitals de Google, com ara l'emmagatzematge en línia, els calendaris compartits o les videoconferències, amb les quals treballar en equip és més fàcil i transparent.

Registra't a Google Workspace.

Què pots fer amb Google Workspace

• Obtenir adreces electròniques personalitzades per a la teva empresa: a més d'utilitzar funcions de Perfil d'empresa com ara Publicacions i Fotos per construir la teva marca, pots configurar una adreça electrònica personalitzada per a cada membre del teu equip.
  • Crear una còpia de seguretat dels correus electrònics i fitxers de la feina: protegeix fàcilment l'accés als comptes professionals de l'equip i assegura't que es creen còpies de seguretat dels correus electrònics i fitxers de la feina.
  • Col·laborar en temps real des de qualsevol dispositiu: els membres del teu equip poden treballar en documents conjuntament, fer videotrucades i crear fàcilment llocs web de projectes interns des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu.
  • Accedir fàcilment a totes les eines des d'un sol lloc: totes les eines de treball es troben en un sol paquet i tot l'equip hi pot accedir fàcilment.
  • Treballar des de qualsevol dispositiu, fins i tot sense Internet: accedeix al correu electrònic des del portàtil, el telèfon mòbil o un ordinador compartit, en qualsevol moment i siguis on siguis. No cal connexió a Internet. Pots llegir i redactar missatges sense connectivitat, que s'enviaran quan tornis a estar en línia.
  • Assolir un temps d'activitat garantit del 99,9% al correu electrònic de l'empresa: els filtres de correu brossa líders en el sector mantenen les safates d'entrada netes de contingut brossa.

Visita la pàgina de preus de Google Workspace per obtenir informació sobre els plans de pagament.

Com funciona Google Workspace amb el teu domini i la teva adreça electrònica

Quan et registres a un compte de Google Workspace, pots comprar un domini nou o utilitzar-ne un que ja tinguis.

Tu i el teu equip podeu utilitzar el nom del domini en diversos serveis de Google Workspace, com ara:

• Gmail
  • Calendar
  • Emmagatzematge de Drive
  • Editors de Documents de Google, com ara documents, fulls de càlcul i presentacions
  • App Maker, Keep, Google Sites o Jamboard

Verificar el teu domini

Per utilitzar Google Workspace amb un domini, has de demostrar que n'ets el propietari. Durant el registre, et guiarem a través del procés. Obtén més informació sobre com pots verificar el teu domini.

Configurar adreces electròniques personalitzades

Amb Google Workspace, pots obtenir un correu electrònic personalitzat amb el nom de domini que esculli la teva empresa, com ara susanna@latevaempresa. Tenir una adreça electrònica professional fa que els clients confiïn més en l'empresa i també permet crear llistes de distribució per a grups, com ara vendes@latevaempresa.

Després de registrar-te a Google Workspace i verificar el domini que hagis triat, se't proporcionaran instruccions per configurar la teva adreça electrònica personalitzada. Per fer-ho, s'han de canviar els registres MX del domini. Consulta les instruccions pas a pas corresponents al teu allotjador de domini.

Consells per començar

Tingues en compte la llista de comprovació següent a l'hora d'utilitzar Google Workspace. Comença a explorar tots aquests temes a la guia d'inici ràpid per a les petites empreses.

Desplega-ho tot Replega-ho tot
Gestionar un equip
  • Canviar noms d'usuari i contrasenyes.
  • Afegir i suprimir usuaris o administradors.
  • Desactivar serveis per a alguns equips.
  • Actualitzar l'emmagatzematge.

Obtén més informació sobre com pots gestionar un equip.

Gestionar reunions i correus electrònics
  • Importar un correu electrònic antic.
  • Crear un correu electrònic de grup.
  • Donar a usuaris una adreça electrònica addicional (sense cap cost afegit).
  • Fer servir Hangouts Meet per a videotrucades.
  • Delegar l'accés a un calendari.
  • Millorar la seguretat dels correus electrònics.

Obtén informació sobre com pots gestionar reunions i correus electrònics.

Compartir fitxers i carpetes
  • Compartir fitxers grans amb altres usuaris i triar permisos d'edició.
  • Fer còpies de seguretat i emmagatzemar fitxers al núvol.
  • Crear un lloc web de projecte per a un equip.
  • Treballar en documents amb altres usuaris al mateix temps.

Obtén informació sobre com pots compartir fitxers i carpetes.

Treballar amb Documents
  • Treballar amb documents de Microsoft.
  • Crear i compartir plantilles d'empresa.
  • Fer servir Documents en un dispositiu mòbil.
  • Treballar sense connexió a Internet.

Obtén informació sobre com pots treballar amb Documents.

Gestió de dispositius mòbils
  • Configurar la gestió de dispositius mòbils bàsica o avançada per a un equip.
  • Separar dades d'empresa i personals en dispositius Android.
  • Afegir aplicacions a la llista de permesos d'un equip.
  • Gestionar dispositius i eliminar-ne les dades.

Obtén més informació sobre la gestió de dispositius mòbils.

Consells per a administradors
  • Identificar el compte que s'està fent servir.
  • Seguir les pràctiques recomanades de seguretat.
  • Crear informes i alertes.
  • Gestionar la facturació.
  • Afegir un domini sense cap cost afegit.
  • Fer créixer una empresa amb Google.

Obtén més consells administratius.

Articles relacionats