Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Aangepaste e-mailadressen en meer met Google Workspace

Google Workspace biedt uw bedrijf een nieuwe manier om online te werken.

Met Google Workspace kunt u een professioneel e-mailadres krijgen met de domeinnaam van uw bedrijf, zoals susan@uwbedrijf. Voor makkelijke, transparante samenwerking binnen uw team krijgt uw bedrijf bovendien toegang tot de digitale tools van Google, zoals online opslag, gedeelde agenda's en videovergaderingtools.

Aanmelden voor Google Workspace

Wat u kunt doen met Google Workspace

• Gepersonaliseerde e-mailadressen gebruiken voor uw bedrijf: Naast het gebruik van Bedrijfsprofiel-functies als Posts en Foto's om uw merk te ontwikkelen, kunt u voor al uw teamleden gepersonaliseerde e-mailadressen instellen.
  • Veilige back-ups maken van werkmails en bestanden: Houd de zakelijke accounts van uw teamleden toegankelijk en maak back-ups van hun werkmail en bestanden.
  • In realtime samenwerken via elk apparaat: Uw teamleden kunnen vanaf elke locatie en via elk apparaat samenwerken aan documenten, videomeetings houden en moeiteloos interne projectsites bouwen.
  • Al uw tools vanaf één centrale plek gebruiken: Alle tools die u voor het werk nodig heeft, zijn samengevoegd in een enkel pakket en zijn eenvoudig toegankelijk voor uw team.
  • Vanaf elk apparaat werken, zelfs zonder internetverbinding: Overal en altijd toegang tot uw e-mail - op uw laptop, mobiele telefoon of gedeelde computer. Er is geen internetverbinding nodig. U kunt berichten lezen en opstellen zonder dat u een verbinding nodig heeft en ze versturen als u weer online bent.
  • Zakelijke e-mail gebruiken met 99,9% gegarandeerde uptime: Onze toonaangevende spamfilters houden uw inbox vrij van ongewenste berichten.

Ga naar het prijsoverzicht voor Google Workspace voor meer informatie over betalingsplannen.

Hoe Google Workspace werkt met uw domein en e-mailadres

Als u zich aanmeldt voor een Google Workspace-account, kunt u een nieuw domein kopen of een domein gebruiken dat u al heeft.

Met een domeinnaam kunnen u en uw team een groot aantal Google Workspace-services gebruiken, zoals:

• Gmail
  • Agenda
  • Drive-opslag
  • Google Editors van Documenten, waaronder documenten, spreadsheets en presentaties
  • App Maker, Keep, Sites of Jamboard

Uw domein verifiëren

Als u Google Workspace wilt gebruiken met een domein, moet u aantonen dat u de eigenaar van het domein bent. We leiden u bij de aanmelding door het verificatieproces. Meer informatie over de verificatie van uw domein.

Gepersonaliseerd e-mailadres instellen

Met Google Workspace kunt u een aangepast e-mailadres krijgen met de domeinnaam van uw bedrijf, zoals susan@uwbedrijf. Een zakelijk e-mailadres versterkt het vertrouwen van klanten. Ook kunt u hiermee mailinglijsten maken voor groepen, zoals verkoop@uwbedrijf.

Nadat u zich voor Google Workspace heeft aangemeld en het door u gekozen domein heeft geverifieerd, ontvangt u instructies om uw eigen e-mailadres in te stellen. U moet daarvoor de MX-records van uw domein aanpassen. Lees de stapsgewijze instructies voor uw domeinhost.

Tips om aan de slag te gaan

Houd rekening met de onderstaande checklist wanneer u Google Workspace gebruikt. Ga aan de slag met deze onderwerpen met behulp van de snelstartgids voor kleine bedrijven.

Alles uitvouwen Alles samenvouwen
Uw team beheren
  • Gebruikersnamen en wachtwoorden wijzigen
  • Gebruikers en beheerders toevoegen of verwijderen
  • Services voor bepaalde teams uitschakelen
  • Uw opslagruimte upgraden

Meer informatie over hoe u uw team kunt beheren

Uw vergaderingen en e-mails beheren
  • Oude e-mails importeren
  • Een e-mailadres voor een groep maken
  • Gebruikers een extra e-mailadres geven (zonder extra kosten)
  • Hangouts Meet gebruiken voor videovergaderingen
  • Toegang tot uw agenda machtigen
  • Uw e-mail beveiligen

Meer informatie over hoe u uw vergaderingen en e-mails kunt beheren

Uw bestanden en mappen delen
  • Grote bestanden delen met anderen en bewerkingsrechten kiezen
  • Een back-up maken van bestanden en bestanden opslaan in de cloud
  • Een projectwebsite maken voor uw team
  • Gelijktijdig samenwerken aan documenten

Meer informatie over hoe u uw bestanden en mappen kunt delen

Met Documenten werken
  • Met Microsoft-documenten werken
  • Bedrijfstemplates maken en delen
  • Documenten gebruiken op uw mobiele apparaat
  • Werken zonder internetverbinding

Meer informatie over hoe u met Documenten kunt werken

Beheer van mobiele apparaten
  • Basis- of geavanceerd beheer van mobiele apparaten instellen
  • Zakelijke en persoonlijke gegevens scheiden voor Android-apparaten
  • Apps aan de toelatingslijst van uw team toevoegen
  • Apparaten beheren en wissen

Meer informatie over hoe u mobiele apparaten kunt beheren

Tips voor beheerders
  • Identificeren welk account u gebruikt
  • Praktische beveiligingstips volgen
  • Rapporten en meldingen maken
  • Facturering beheren
  • Een domein toevoegen zonder extra kosten
  • Uw bedrijf laten groeien met Google

Meer tips voor beheerders