Kom igång med en företagsprofil för hotell

Hantera dina hotelluppgifter

Känt problem: Det går inte att uppdatera hotellattribut genom att ladda upp ett kalkylark. Uppdatera hotellattribut med hjälp av API:et och översikten. Läs mer om API för Företagsprofil.
Det här är steg 3 i inställningar för hotell i Företagsprofil.

Se till att informationen om ditt hotell är aktuell så att kunderna får aktuella uppgifter.

Redigera dina hotellbekvämligheter

Google visar en sammanfattning av hotellets bekvämligheter på Sök och Maps. Om informationen är felaktig kan du redigera den i översikten i ditt konto. Om du inte kan ändra informationen på grund av ett fel eller något annat problem kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Redigera attribut

Ägare med verifierade hotellprofiler kan redigera sina tjänster och bekvämligheter i avsnittet Hotellattribut i Företagsprofil.

Så här redigerar du dina attribut:

1. Gå till din företagsprofil. Läs om hur du hittar din profil.
  2. Välj Redigera profil.
  3. Välj Hotellinformation. Då öppnas ett separat verktyg där du kan redigera informationen.
  4. Sök efter attributet som du vill lägga till och fyll i informationen.
  5. Välj Spara.

Lägg till information om er hållbarhetspraxis

För att nå miljömedvetna kunder kan du informera om er hållbarhetspraxis. Läs mer om hur du lägger till information om hållbarhet.

Lägga till höjdpunkter från ditt hotell

Här kan potentiella gäster få en snabb överblick över några av bekvämligheterna på ditt hotell. Höjdpunkterna visas med färgglada ikoner bredvid hotellets bekvämligheter på platsarket. De kan inbegripa information som ”Husdjursvänligt”, ”Gratis wifi” och ”Gratis parkering”.

Vi kan inte garantera att höjdpunkterna för alla hotell är korrekta. Om några höjdpunkter är felaktiga ber vi dig kontakta vår support.

Tolka klassificeringar

Hotell som har utvärderats av Google får en klassificering. Om du anser att ditt hotell har fått en felaktig klassificering eller om ditt hotell saknar klassificering på Google kan du följa stegen i vårt hjälpcenter för att kontakta supportteamet.

Läs mer om Googles hotellklassificeringar.

Så fungerar information om hotellets öppettider

Hotell kan inte redigera sina öppettider eftersom de är öppna dygnet runt för sina gäster. Om du har frågor om öppettider kan du besöka vårt hjälpcenter eller kontakta supporten.

Så fungerar bokningslänkar

Hotellpriserna och bokningslänkarna i hotellets profil hämtas från Google Hotellannonser och kostnadsfria bokningslänkar. Kontakta teamet bakom Google Hotellannonser om du har frågor om den här funktionen.

Hotellägare kan nu dela sina hotellpriser manuellt med Google via sin företagsprofil. Läs mer om hur du lägger till priser och tillgänglighet i din företagsprofil.

Lägga till företag på hotellet som separata företagsprofiler

Du kan visa företagsprofiler om alla företag som finns på ditt hotell, om det går att besöka dem separat från huvudhotellet. Om det till exempel finns restauranger, lounger, butiker eller spa som kunder kan besöka utan att behöva vara gäster på hotellet kan dessa företag ha egna företagsprofiler.

Ange att företag finns inom ditt hotell

Kontakta support om du vill visa att ett företag (till exempel ett spa eller en fristående butik) finns inom ditt hotell.

Google kan inte garantera att denna information visas när människor söker efter ett företag.

Verifiera din företagsprofil för att redigera bekvämligheter

För att kunna redigera alla bekvämligheter direkt från översikten måste du göra anspråk på och verifiera företagsprofilen för hotellet.

Kontakta supporten om du inte kan redigera hotellets bekvämligheter eller om de inte visas på rätt sätt.