Näin pääset alkuun hotellin Yritysprofiilin käytössä

Hotellin tietojen ylläpitäminen

Tunnettu ongelma: Hotellin määritteitä ei voi päivittää lataamalla laskentataulukkoa. Jos haluat päivittää hotellin määritteitä, käytä ohjelmointirajapintaa (APIa) ja hallintapaneelia. Lue lisää Business Profile APIsta.
Tämä on 3. vaihe hotellin Yritysprofiilin luomisessa.

Pitämällä hotellisi tiedot ajan tasalla voit varmistaa, että asiakkaat näkevät aina viimeisimmät tiedot.

Hotellin mukavuuksien muokkaaminen

Asiakkaat näkevät Google Haussa ja Mapsissa yhteenvedon hotellisi mukavuuksista. Jos havaitset tiedoissa virheitä, voit muokata tietoja hallintapaneelissasi. Jos saat virheilmoituksen tai et jostakin muusta syystä pysty muokkaamaan tietoja, ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua.

Määritteiden muokkaaminen

Omistajat, jotka ovat todentaneet hotellinsa Yritysprofiilin tiedot, voivat muokata hotellin palveluja ja mukavuuksia Yritysprofiilissa olevasta Hotellin määritteet ‐osiosta.

Muokkaa määritteitä seuraavasti:

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Valitse Muokkaa profiilia.
  3. Valitse Hotellin tiedot. Näytölle avautuu erillinen työkalu, jolla tietoja voi muokata.
  4. Hae lisättävä määrite ja täytä oikeat tiedot.
  5. Valitse Tallenna.

Kestävien käytäntöjen lisääminen

Jos haluat tavoittaa ympäristötietoisia asiakkaita, voit jakaa hotellisi kestävät käytännöt. Lue lisää kestävää kehitystä koskevien tietojen lisäämisestä.

Hotellin parhaiden puolien lisääminen

Hotellin parhaiden puolien avulla potentiaaliset asiakkaat saavat nopeasti käsityksen hotellisi mukavuuksista. Hotellin parhaat puolet näkyvät kirkkaina ja värikkäinä kuvakkeina tietopaneelissa mukavuuksien vieressä. Parhaita puolia voivat olla esimerkiksi "Lemmikit tervetulleita", "Maksuton Wi-Fi" ja "Maksuton pysäköinti".

Hotellin parhaat puolet eivät välttämättä näy kaikkien hotellien tiedoissa. Jos huomaat parhaissa puolissa virheitä, ota yhteyttä tukeen.

Hotellien luokitukset

Googlen arvioimilla hotelleilla on luokitus. Jos hotellillasi ei ole luokitusta tai se on mielestäsi väärä, seuraa ohjekeskuksen ohjeita ja ota yhteyttä tukitiimiimme.

Lue lisää Googlen hotelliluokituksista.

Hotellin aukioloajat

Hotellien aukioloaikoja ei voi muokata, koska hotellit palvelevat asiakkaita ympäri vuorokauden. Jos sinulla on kysyttävää aukioloajoista, käy ohjekeskuksessa tai ota yhteyttä tukeen.

Hotellin varauslinkit

Hotellisi profiilissa näkyvät hinnat ja varauslinkit ovat peräisin Google Hotel Adsista ja maksuttomista varauslinkeistä. Jos sinulla on kysyttävää tästä ominaisuudesta, ota yhteyttä Google Hotel Ads ‑tiimiin.

Hotellien omistajat voivat nyt jakaa hotellihintansa manuaalisesti Yritysprofiilillesi. Lue lisää hintojen ja saatavuuden lisäämisestä yritysprofiiliin.

Erillisten yritysprofiilien lisääminen hotellissa toimiville yrityksille

Voit luoda erilliset yritysprofiilit kaikille hotellissasi sijaitseville yrityksille, jos niihin pääsee myös muuten kuin hotellin kautta. Jos hotellissasi on esimerkiksi ravintoloita, aulatiloja, kauppoja tai kylpyläpalveluita, joita asiakkaat voivat käyttää, vaikka he eivät majoittuisi hotellissa, kyseisille yrityksille voi luoda omat profiilit.

Yrityksen määrittäminen hotellissa sijaitsevaksi

Jos haluat kertoa asiakkaille, että tietty yritys (kuten kylpylä tai itsenäinen kauppa) sijaitsee hotellisi tiloissa, ota yhteyttä tukeen yritysten välisen suhteen määrittämiseksi.

Google ei voi taata, että nämä tiedot näkyvät yritystä koskevien hakujen yhteydessä.

Yritysprofiilin todentaminen mukavuuksien muokkaamiseksi

Hotellin kaikkien mukavuuksien muokkaaminen suoraan hallintapaneelista edellyttää, että hotellin yritysprofiili on todennettu ja joku on ilmoittautunut sen omistajaksi.

Jos et pysty muokkaamaan mukavuuksia tai niissä on virheitä, ota yhteyttä tukeen.