Com es pot utilitzar una zona de servei a Google per a empreses amb zona de servei i híbrides

En indicar la zona de servei, fas saber clients sabran en quina àrea geogràfica ofereixes els teus productes i serveis.

Important: si no atens els clients a l'adreça de l'empresa, no introdueixis cap adreça a la pestanya "Informació" del Gestor de perfils d'empresa. Deixa en blanc el camp "ubicació de l'empresa".

Per utilitzar una zona de servei, l'empresa ha de ser d'un dels tipus següents:

• Empresa amb zona de servei: empresa que fa visites o entregues directament als clients, però que no els atén a l'adreça de l'empresa.
    • Per exemple, empreses de neteja o de lampisteria.
    • Les empreses amb zona de servei només poden crear un perfil per a l'àrea metropolitana on ofereixen els seus serveis.
  • Empresa híbrida: empresa que atén els clients a l'adreça de l'empresa i que també els fa visites o entregues directament. Si la teva empresa no té un cartell permanent al local, no és apta com a empresa física i s'ha de mostrar com a empresa amb zona de servei.
    • Per exemple, un restaurant que serveix àpats al local i que també té un servei de menjar a domicili.
    • Les empreses híbrides poden mostrar l'adreça de l'empresa física, definir l'horari en què atenen els clients en aquesta adreça i designar una zona de servei.

Obtenir més clients per a una empresa amb zona de servei

Per ampliar la teva presència digital, pots publicar un anunci amb Serveis locals. Anuncis de serveis locals et permet anunciar la teva empresa a Google i rebre contactes directament de clients potencials. Pots rebre aquests contactes mitjançant trucades o missatges en resposta al teu anunci. Obtén més informació sobre Anuncis de serveis locals.

Registra't a Anuncis de serveis locals

Com funciona

No pots definir la zona de servei com una distància al voltant de l'empresa. Si ja has configurat la zona de servei d'aquesta manera, no la pots editar. En comptes d'això, has d'especificar la zona de servei per ciutat, codi postal o un altre tipus d'àrea.

Tingues en compte el següent:

• Pots tenir fins a 20 zones de servei.
  • Els límits de l'àrea global no haurien de trobar-se a més de dues hores de conducció de la seu de l'empresa.

Si modifiques el tipus d'empresa per canviar d'una empresa física a una empresa amb zona de servei o híbrida, tingues en compte el següent:

• Si atens els clients a l'adreça de l'empresa i, a més, tens una zona de servei: introdueix tant l'adreça com la zona de servei.
  • Si no atens els clients a l'adreça de l'empresa: esborra el camp d'adreça i introdueix només la zona de servei.

Gestionar les zones de servei d'una empresa

Afegir o editar una zona de servei
  1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per gestionar la zona de servei:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Ubicació.
    • Amb Google Maps, selecciona Edita el perfil i, a continuació,Informació d'empresa i, a continuació, Ubicació.
  3. A "Ubicació i zones", al costat de "Zona de servei", selecciona la icona de llapis Edita.
  4. Selecciona les zones de servei suggerides o introdueix-ne una.
    • Pots configurar fins a 20 zones de servei segons les ciutats, els codis postals o altres àrees on ofereixis els teus serveis.
  5. Selecciona Desa.
Suprimir una zona de servei
  1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per suprimir la zona de servei:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Ubicació.
    • Amb Google Maps, selecciona Edita el perfil i, a continuació,Informació d'empresa i, a continuació, Ubicació.
  3. A "Ubicació i zones", al costat de "Zona de servei", selecciona la icona de llapis Edita.
  4. A "Zones de servei seleccionades", suprimeix les ubicacions on la teva empresa no ofereix els seus serveis.
  5. Selecciona Desa.

Consell: per suprimir totes les zones de servei, has de ser una empresa física que tingui l'adreça introduïda al perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots afegir o editar l'adreça de l'empresa al perfil.