Een profiel verplaatsen naar een organisatorisch account

Als een extern bureau bedrijfsprofielen in een persoonlijk account beheert, kan het bureau deze profielen verplaatsen naar een organisatorisch account. Meer informatie over hoe u deze accounts beheert

Eén locatie verplaatsen

1. Vraag in uw organisatorische account toegang tot het profiel dat u wilt verplaatsen. Meer informatie over hoe u toegang vraagt
  2. Kies een groep voor het profiel. Meer informatie over locatiegroepen
  3. Accepteer de uitnodiging in uw persoonlijke account. Meer informatie over hoe u een uitnodiging accepteert

Meerdere locaties verplaatsen

1. Verplaats in uw persoonlijke account alle profielen naar 1 groep. Meer informatie over hoe u groepen wijzigt Als u geen eigenaar bent van een profiel, moet u eerst toegang vragen. Meer informatie over hoe u toegang vraagt
  2. Voeg in uw persoonlijke account uw organisatie toe als eigenaar van de groep. Meer informatie over hoe u eigenaren toevoegt
  3. Geef de tiencijferige organisatie-ID op. Meer informatie over waar u de ID vindt
  4. Accepteer de uitnodiging in uw organisatorische account. Meer informatie over hoe u een uitnodiging accepteert

Tips:

• Nadat u een profiel heeft verplaatst, kunt u het desgewenst uit uw persoonlijke account verwijderen. Meer informatie over hoe u profielen uit een account verwijdert
  • Als u uw persoonlijke account aan een organisatie wilt toevoegen, verwijdert of verplaatst u alle profielen waarvan uw persoonlijke account de eigenaar is.