Moure un perfil a un compte d'organització

Si una agència externa és propietària dels perfils d'empresa d'un compte personal, pot moure aquests perfils a un compte d'organització. Obtén informació sobre com pots gestionar aquests comptes.

Moure una ubicació

1. Al compte d'organització, sol·licita l'accés al perfil que vulguis moure. Obtén informació sobre com pots sol·licitar-lo.
  2. Tria un grup per al perfil. Obtén informació sobre els grups d'ubicacions.
  3. Al compte personal, accepta la invitació. Obtén informació sobre com pots acceptar-la.

Moure més d'una ubicació

1. Al compte personal, mou tots els perfils a un sol grup. Obtén informació sobre com pots canviar de grup. Si no ets propietari d'un perfil, primer sol·licita-hi l'accés. Obtén informació sobre com pots sol·licitar-lo.
  2. Al compte personal, afegeix la teva organització com a propietària del grup. Obtén informació sobre com pots afegir propietaris.
  3. Introdueix l'identificador de 10 dígits de l'organització. Obtén informació sobre on pots aconseguir aquest identificador.
  4. Al compte d'organització, accepta la invitació. Obtén informació sobre com pots acceptar-la.

Consells: