Administration af stedbaserede grupper

Denne artikel er henvendt til bureauer, der administrerer flere fortegnelser med én organisationskonto. Hvis du ikke administrerer fortegnelser for et bureau, kan du få flere oplysninger om stedbaserede grupper her i stedet.

En stedbaseret gruppe er en udvalgt gruppe af virksomhedsprofiler, der administreres samlet af en organisation eller brugergruppe. Hvis du inddeler dine steder i grupper, er det nemmere at administrere flere steder og bevare overblikket. Du ka anvende ændringer på og dele adgang til flere fortegnelser på én gang.

Her er en oversigt over de forskellige rettigheder for stedbaserede grupper:

Rettighed Organisationsejer Organisationsmedlem Brugergruppeejer Brugergruppemedlem
Opret en stedbaseret gruppe
Rediger navnet på en stedbaseret gruppe
Tilføj steder
Overfør steder
Send anmodning om at administrere steder
Se modtagne invitationer om administration af steder
Slet stedbaseret gruppe

Opret en stedbaseret gruppe

Sådan opretter du en ny stedbaseret gruppe:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Klik på Administrer steder. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Klik på Opret stedbaseret gruppe.
  4. Navngiv gruppen.
  5. Klik på Opret.
  6. Begynd at tilføje steder.

Føj et nyt sted til en stedbaseret gruppe

Sådan føjer du et nyt sted til en eksisterende stedbaseret gruppe:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Klik på Administrer steder. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Brug rullemenuen til at vælge en stedbaseret gruppe. Der vises et grønt flueben ud for alle de stedbaserede grupper, der ejes af en massebekræftet konto.
  4. Klik på Tilføj sted.
  5. Angiv virksomhedens navn, adresse og andre oplysninger.
  6. Følg vejledningen for at oprette den nye fortegnelse.

Føj et sted til flere stedbaserede grupper

Et eksisterende sted kan føjes til flere stedbaserede grupper. Sådan giver du flere stedbaserede grupper mulighed for at administrere et eksisterende sted:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Klik på Administrer steder. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Brug rullemenuen til at vælge en stedbaseret gruppe. Der vises et grønt flueben ud for alle de stedbaserede grupper, der ejes af en massebekræftet konto.
  4. Klik på det sted, du vil administrere.
  5. Klik på Brugere i menuen.
  6. Klik på Inviter nye brugere Invite new users øverst til højre, og vælg derefter Tilføj en af dine grupper. Hvis du ikke kan se ikonet Invite new users, betyder det, at stedets ejer ikke har tildelt dig det rigtige adgangsniveau.
  7. Vælg stedbaseret gruppe og rolle, og klik derefter på Tilføj.

Overfør steder til en stedbaseret gruppe

Sådan overfører du eksisterende steder til en stedbaseret gruppe:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Klik på Administrer steder. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Brug rullemenuen til at vælge en stedbaseret gruppe. Der vises et grønt flueben ud for alle de stedbaserede grupper, der ejes af en massebekræftet konto.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for alle de steder, du vil overføre.
  5. Vælg Overfør sted på rullemenuen Handlinger.
  6. Vælg en stedbaseret gruppe, som stedet skal overføres til.
  7. Klik på Overfør.

Følg disse trin, hvis du vil flytte et sted fra en personlig konto (ikke knyttet til en organisation) til en organisationskonto.

Steder med administratoradgang er kun berettiget til at overføre mellem stedbaserede grupper inden for organisationskontoen, hvis følgende betingelser er opfyldt:
  • De stedbaserede grupper, der bruges som kilde og destination, er primært ejet af samme organisation.
  • Den bruger, der er logget ind, er ejer eller medlem af den pågældende organisation.

Se id for stedbaseret gruppe

Sådan ser du id'et for den stedbaserede gruppe:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Klik på Administrer steder. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Brug rullemenuen til at vælge en stedbaseret gruppe. Der vises et grønt flueben ud for alle de stedbaserede grupper, der ejes af en massebekræftet konto.
  4. Klik på Detaljer View details and manage users ud for navnet på den stedbaserede gruppe.
  5. Du får vist id'et for den stedbaserede gruppe og andre oplysninger.

Slet en stedbaseret gruppe

Inden du sletter en stedbaseret gruppe, skal du først fjerne eller overføre eventuelle steder i gruppen. Når først du har slettet en stedbaseret gruppe, kan det ikke fortrydes.

Sådan sletter du en stedbaseret gruppe:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Klik på Administrer steder. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Brug rullemenuen til at vælge en stedbaseret gruppe. Der vises et grønt flueben ud for alle de stedbaserede grupper, der ejes af en massebekræftet konto.
  4. Klik på Detaljer View details and manage users og så Slet stedbaseret gruppe.