Administrer virksomhedsgrupper for bureauer

Du kan administrere en individuel profil direkte på Søgning og i Maps. Hvis du vil administrere flere profiler på én gang, kan du bruge Profiladministrator. Hvis du vil tilføje endnu en profil, skal du på Google Søgning vælge prikmenuen og derefter Tilføj en ny virksomhedsprofil

En virksomhedsgruppe er en udvalgt gruppe virksomhedsprofiler, der administreres samlet af en organisation eller brugergruppe. Hvis du inddeler dine lokationer i grupper, er det nemmere at administrere flere lokationer og bevare overblikket. Du kan ændre og dele adgang til flere profiler samtidig.

Her er en oversigt over de forskellige rettigheder for virksomhedsgrupper:

Rettighed Organisationsejer Organisationsmedlem Brugergruppeejer Brugergruppemedlem
Opret en gruppe
Rediger navnet på en virksomhedsgruppe
Tilføj lokationer
Overfør lokationer
Send anmodning om at administrere lokationer
Se modtagne invitationer om administration af lokationer
Slet en gruppe

Opret en virksomhedsgruppe

Sådan opretter du en ny virksomhedsgruppe:

1. Log ind på Profiladministrator.
  2. Klik på fanen "Virksomheder" øverst til venstre. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Klik på Opret gruppe.
  4. Navngiv gruppen.
  5. Klik på Opret.
  6. Begynd at tilføje lokationer.

Tilføj en ny lokation i en virksomhedsgruppe

Sådan føjer du en ny lokation til en allerede oprettet virksomhedsgruppe:

1. Log ind på Profiladministrator.
  2. Klik på fanen "Virksomheder" øverst til venstre. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Brug rullemenuen til at vælge en virksomhedsgruppe. Hvis en virksomhedsgruppe ejes af en massebekræftet konto, vises der et grønt flueben ud for den.
  4. Klik på Tilføj sted.
  5. Angiv virksomhedens navn, adresse og andre oplysninger.
  6. Følg vejledningen for at oprette den nye profil.

Tilføj en lokation i flere virksomhedsgrupper

En eksisterende lokation kan tilføjes i flere virksomhedsgrupper. Sådan giver du flere virksomhedsgrupper tilladelse til at administrere en allerede registreret lokation:

1. Log ind på Profiladministrator
  2. Klik på fanen "Virksomheder" øverst til venstre. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Brug rullemenuen til at vælge en virksomhedsgruppe. Hvis en virksomhedsgruppe ejes af en massebekræftet konto, vises der et grønt flueben ud for den.
  4. Klik på den lokation, du vil administrere.
  5. Klik på Brugere på menuen.
  6. Klik på Inviter nye brugere (Invite new users) øverst til højre, og vælg Tilføj en af dine grupper. Hvis du ikke kan se ikonet Invite new users, betyder det, at stedets ejer ikke har tildelt dig det rigtige adgangsniveau.
  7. Vælg en virksomhedsgruppe og en rolle, og klik på Tilføj.

Overfør lokationer til en virksomhedsgruppe

Sådan overfører du allerede registrerede lokationer til en virksomhedsgruppe:

1. Log ind på Profiladministrator.
  2. Klik på fanen "Virksomheder" øverst til venstre. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Brug rullemenuen til at vælge en virksomhedsgruppe. Hvis en virksomhedsgruppe ejes af en massebekræftet konto, vises der et grønt flueben ud for den.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver lokation, du vil overføre.
  5. Vælg Overfør sted på rullemenuen Handlinger.
  6. Vælg den virksomhedsgruppe, som lokationen skal overføres til.
  7. Klik på Overfør.

Følg disse trin, hvis du vil flytte en lokation fra en personlig konto (ikke knyttet til en organisation) til en organisationskonto.

Lokationer med administratoradgang er kun berettiget til at overføre mellem virksomhedsgrupper inden for organisationskontoen, hvis følgende betingelser er opfyldt:
  • De virksomhedsgrupper, der bruges som kilde og destination, er primært ejet af samme organisation.
  • Den bruger, der er logget ind, er ejer eller medlem af den pågældende organisation.

Se virksomhedsgruppens id

Sådan får du vist virksomhedsgruppens id:

1. Log ind på Profiladministrator.
  2. Klik på fanen "Virksomheder" øverst til venstre. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Brug rullemenuen til at vælge en virksomhedsgruppe. Hvis en virksomhedsgruppe ejes af en massebekræftet konto, vises der et grønt flueben ud for den.
  4. Klik på "Gruppeindstillinger" ud for navnet på virksomhedsgruppen.
  5. Her kan du se virksomhedsgruppens id og andre oplysninger.

Slet en virksomhedsgruppe

Inden du sletter en virksomhedsgruppe, skal du først fjerne eller overføre eventuelle lokationer i gruppen. Når du først har slettet en virksomhedsgruppe, kan det ikke fortrydes.

Sådan sletter du en virksomhedsgruppe:

1. Log ind på Profiladministrator.
  2. Klik på fanen "Virksomheder" øverst til venstre. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Brug rullemenuen til at vælge en virksomhedsgruppe. Hvis en virksomhedsgruppe ejes af en massebekræftet konto, vises der et grønt flueben ud for den.
  4. Klik på "Gruppeindstillinger" og så Slet gruppe.