Få Google-anmeldelser

Administrer dine anmeldelser

Google-anmeldelser indeholder nyttige oplysninger om din virksomhed og er med til at få den til at skille sig ud fra mængden. Anmeldelser vises ud for din virksomhedsprofil i Maps og på Søgning.

Vigtigt! Anmeldelser er kun tilgængelige i bestemte lande eller regioner og/eller inden for bestemte virksomhedskategorier. Tilgængeligheden af anmeldelser bliver muligvis ændret med tiden i henhold til de måder, hvorpå folk søger efter virksomheder.

Brug de optimale løsninger til at få anmeldelser

Du kan anmode kunder om at skrive en anmeldelse ved at dele en webadresse med dem, som er specifik for din virksomhed.

Følg disse optimale løsninger for at opfordre dine kunder til at skrive en Google-anmeldelse af din virksomhed:

Tip! Kunderne behøver ikke at have en Gmail-adresse for at skrive en anmeldelse – det er nok, at de er logget ind på deres Google-konto.
  • Verificer din virksomhedsprofil: Derved sikrer du dig, at dine virksomhedsoplysninger bliver vist i Maps, på Søgning og i andre Google-tjenester. Du kan kun svare på en anmeldelse, hvis din virksomhed er verificeret.
  • Mind kunderne om at skrive en anmeldelse: Oplys dem om, at det er hurtigt og nemt at skrive en anmeldelse. Du skal dog være opmærksom på, at du som virksomhedsejer ikke må tilbyde kunder incitamenter som belønning for anmeldelser. Du kan også få kunderne til at skrive en anmeldelse ved at oprette og dele et link.
  • Svar på anmeldelser for at give potentielle kunder større tillid til din virksomhed: Ved at læse og svare på kundernes anmeldelser kan du vise kunderne, at du sætter pris på deres input.
  • Hils alle anmeldelser velkomne: Ærlige og objektive anmeldelser er nyttige for kunder. Kunderne får større tillid til din virksomhed, hvis der både er positive og negative anmeldelser af den. Du kan jo altid svare på en anmeldelse for at vise kunderne, at du går op i, hvad de mener, og give mere kontekst. Hvis en anmeldelse ikke overholder vores retningslinjer for opslag, kan du anmode om at få den fjernet.

Del et link for at få kunderne til at skrive en anmeldelse

Du kan oprette et link og dele det med kunderne for at få dem til at skrive en anmeldelse. Sådan får du kunderne til at bruge linket:

• Inkluder det i den mail, du sender for at takke for købet.
  • Tilføj det til sidst i en chatinteraktion.
  • Inkluder det på dine kvitteringer.
  1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Sådan finder du dit link til anmeldelse:
    • Vælg Anmod om anmeldelser via Google Søgning.
    • Med Google Maps skal du vælge Kunder og så Anmeldelser og så Få flere anmeldelser for at få flere oplysninger.
  3. Del linket med dine kunder ved at sende det direkte til dem eller ved at benytte de anførte muligheder for deling.