Opret en Google-konto

En Google-konto giver dig adgang til mange Google-produkter. Med en Google-konto kan du bl.a. gøre følgende:

• Sende og modtage mail via Gmail
  • Finde din nye yndlingsvideo på YouTube
  • Downloade apps fra Google Play

Trin 1: Opret en Google-konto

Når du opretter en Google-konto, beder vi om nogle personlige oplysninger. Når du angiver nøjagtige oplysninger, er du med til at beskytte din konto og gøre vores tjenester mere nyttige.

Tip! Du behøver ikke at have en Gmail-konto for at oprette en Google-konto. Du kan godt bruge en mailadresse fra en anden udbyder til at oprette din konto.

Vælg et nyt brugernavn
  1. Gå til siden til oprettelse af Google-konti.
  2. Angiv dit navn.
  3. I feltet "Brugernavn" skal du indtaste det brugernavn, du vil have til din konto.
  4. Angiv og bekræft din adgangskode.
  5. Klik på Næste.
  6. Bekræft dit mobiltelefonnummer med den kode, du modtager på sms.
  7. Klik på Bekræft.
Tjek, om du allerede har en Google-konto

Hvis du tidligere har logget ind i et Google-produkt (f.eks. Gmail, Maps eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruge det brugernavn og den adgangskode, du oprettede til det pågældende produkt, til at logge ind på andre Google-produkter.

Hvis du ikke kan huske, om du tidligere har logget ind, og du vil tjekke, om du har en konto, kan du angive din mailadresse. Du får vist en meddelelse, hvis der ikke er nogen Google-konto tilknyttet din mailadresse.

Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, skal du gendanne din konto.

Tjek, hvor dine mailnotifikationer sendes til

Som standard sendes alle kontorelaterede notifikationer til din nye Gmail-adresse eller til din mailadresse fra en anden udbyder end Google, hvis du tilmeldte dig med en eksisterende mailadresse.

Hvis du vil ændre på, hvor dine notifikationer sendes til, kan du redigere din kontaktmail.

Tip! Du kan også oprette en Google-konto med en eksisterende mailadresse fra en anden udbyder end Google.

Brug en eksisterende mailadresse

1. Gå til siden til oprettelse af Google-konti.
  2. Angiv dit navn.
  3. Klik på Brug min nuværende mailadresse i stedet.
  4. Angiv din nuværende mailadresse.
  5. Klik på Næste.
  6. Bekræft din mailadresse med den kode, du modtager på din nuværende mailadresse.
  7. Klik på Bekræft.

Trin 2: Beskyt din konto med oplysninger til gendannelse

Hvis du glemmer din adgangskode, eller nogen bruger din konto uden din tilladelse, kan du nemmere få adgang til din konto igen, hvis du har opdateret dine oplysninger til gendannelse.

Få flere oplysninger om, hvordan du undgår at blive låst ude af din konto.