Opret en Google-konto

En Google-konto giver dig adgang til mange Google-produkter. Med en Google-konto kan du bl.a. gøre følgende:

• Sende og modtage mails via Gmail
  • Finde din nye yndlingsvideo på YouTube
  • Downloade apps fra Google Play

Trin 1: OPRET EN GOOGLE-KONTO

Når du opretter en Google-konto, beder vi om nogle personlige oplysninger. Ved at angive korrekte oplysninger hjælper du med at beskytte din konto og gøre vores tjenester endnu mere nyttige.

Tjek, om du allerede har en Google-konto

Hvis du tidligere har logget ind i et Google-produkt (f.eks. Gmail, Maps eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruge det brugernavn og den adgangskode, du oprettede til det pågældende produkt, til at logge ind på andre Google-produkter.

Hvis du ikke kan huske, om du tidligere har logget ind, og vil tjekke, om du har en konto, kan du angive din mailadresse. Du får vist en meddelelse, hvis der ikke er nogen Google-konto tilknyttet din mailadresse.

Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, kan du følge vejledningen i, hvordan du gendanner din konto.

Find ud af, hvor dine underretninger sendes til

Hvis du har tilmeldt dig Gmail med din Google-konto, sender vi alle kontorelaterede mailunderretninger til din Gmail-adresse.

Hvis du vil ændre på, hvor dine underretninger skal sendes hen, kan du redigere din kontaktmail.

Trin 2: Beskyt din konto med oplysninger til gendannelse

Hvis du glemmer din adgangskode, eller nogen bruger din konto uden din tilladelse, kan dine korrekt angivne oplysninger til gendannelse øge sandsynligheden for, at du får adgang til kontoen igen.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan undgå at blive låst ude af din konto.