Opret en Google-konto

En Google-konto giver dig adgang til mange Google-produkter. Med en Google-konto kan du bl.a. gøre følgende:

• Sende og modtage mail via Gmail
  • Finde din nye yndlingsvideo på YouTube
  • Downloade apps fra Google Play

Trin 1: Vælg en Google-kontotype

Vigtigt! Når du opretter en Google-konto til din virksomhed, kan du aktivere virksomhedstilpasning. En virksomhedskonto gør det også nemmere at konfigurere Google Virksomhedsprofil, som er en hjælp til at forbedre din virksomheds synlighed og administrere dine onlineoplysninger.

Når du opretter en Google-konto, beder vi om nogle personlige oplysninger. Ved at angive nøjagtige oplysninger er du med til at beskytte din konto og gøre vores tjenester mere nyttige.

Tip! Du behøver ikke at have en Gmail-konto for at oprette en Google-konto. Du kan godt bruge en mailadresse fra en anden udbyder til at oprette din konto.

1. Gå til loginsiden for Google-konti.
  2. Klik på Opret konto.
  3. Angiv dit navn.
  4. Angiv et brugernavn i feltet "Brugernavn".
  5. Angiv og bekræft din adgangskode.
    • Tip! Når du angiver din adgangskode på en mobil, er der ikke forskel på, om det første bogstav er stort eller lille.
  6. Klik på Næste.
    • Valgfrit: Tilføj og bekræft et telefonnummer for din konto.
  7. Klik på Næste.

Det brugernavn, jeg vil have, er allerede i brug

Du kan ikke oprette en Google-konto, hvis det brugernavn, du har anmodet om, er:

• Allerede i brug.
  • Meget tæt på et eksisterende brugernavn.
    • Tip! Hvis eksempel@gmail.com allerede findes, kan du ikke bruge eksempe1@gmail.com.
  • Et brugernavn, som nogen tidligere har brugt, men som efterfølgende har slettet.
  • Det er reserveret af Google for at forhindre spam eller misbrug.

Brug en eksisterende mailadresse

1. Gå til login-siden for Google-konti.
  2. Klik på Opret konto.
  3. Angiv dit navn.
  4. Klik på Brug min nuværende mailadresse i stedet.
  5. Angiv din nuværende mailadresse.
  6. Klik på Næste.
  7. Bekræft din mailadresse med den kode, du modtager på din nuværende mailadresse.
  8. Klik på Bekræft.

Trin 2: Beskyt din konto med oplysninger til gendannelse

Hvis du glemmer din adgangskode, eller nogen bruger din konto uden din tilladelse, kan du nemmere få adgang til din konto igen, hvis du har opdateret dine oplysninger til gendannelse.

Se, hvordan du undgår at blive låst ude af din konto.

Løs problemer

Tjek, om du allerede har en Google-konto

Hvis du tidligere har logget ind i et Google-produkt (f.eks. Gmail, Maps eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruge det brugernavn og den adgangskode, du har oprettet tidligere for at logge ind i Google-produkter.

Hvis du ikke kan huske, om du tidligere har logget ind, og du gerne vil tjekke, om du har en konto, skal du angive din mailadresse. Du får vist en meddelelse, hvis der ikke er nogen Google-konto tilknyttet din mailadresse.

Du kan logge ind på en eksisterende Google-konto.

Find ud af, hvor mailnotifikationer sendes til

Som standard sendes kontorelaterede notifikationer til din nye Gmail-adresse eller til din mailadresse fra en anden udbyder end Google, hvis du har tilmeldt dig med denne.

Hvis du vil ændre på, hvor dine notifikationer sendes til, kan du redigere din kontaktmail.

Tip! Du kan også oprette en Google-konto med en eksisterende mailadresse fra en anden udbyder end Google.

Hvis mailadressen allerede er i brug

Du kan ikke vælge denne mailadresse til en ny konto. Hvis dette er din mailadresse, kan følgende være tilfældet: