Flytta en profil till ett organisationskonto

När en tredjepartsbyrå äger företagsprofiler i ett personligt konto kan byrån flytta profilerna till ett organisationskonto. Läs om hur du hanterar dessa konton.

Flytta en plats

1. Be om åtkomst till den profil du vill flytta i organisationskontot. Läs mer om hur du frågar.
  2. Välj en grupp för profilen. Läs mer om platsgrupper.
  3. Acceptera inbjudan i ditt personliga konto. Läs mer om hur du godkänner.

Flytta mer än en plats

1. Flytta alla profiler till en grupp i ditt personliga konto. Läs mer om hur du ändrar grupper. Om du inte äger en profil måste du först begära åtkomst till den. Läs mer om hur du frågar.
  2. Lägg till organisationen som ägare av gruppen i ditt personliga konto. Läs mer om att lägga till ägare.
  3. Ange det tiosiffriga organisations-id:t. Läs mer om var du hittar id:t.
  4. Godkänn inbjudan i ditt organisationskonto. Läs mer om hur du godkänner.

Tips!

• När du har flyttat en profil kan du ta bort den från ditt personliga konto. Läs mer om hur du tar bort profiler från ett konto.
  • Om du vill att ditt personliga konto ska läggas till i en organisation måste du ta du bort eller flytta alla profiler som ägs av ditt personliga konto.