Yrityksen rekisteröiminen Google My Businessiin

Google My Businessissa yritykset voivat nyt rekisteröityä suoraan Googleen ja saada ainutlaatuisia etuja yritystilien hallinnointiin. Rekisteröityneet yritykset voivat hyödyntää monipuolisempia tilin hallinnoinnin vaihtoehtoja ja omiin tarpeisiinsa räätälöityä Google-tukea.

Rekisteröitymisen edut

Googleen rekisteröityneiden yritysten etuja ovat

• Google-tuki, joka keskittyy yritysten tilanteisiin ja ongelmiin
  • parempi tilin rakenne, joka on suunniteltu tietoja hallinnoivia kolmansia osapuolia varten
  • yksinkertaistettu käyttäjien ja käyttöoikeuksien hallinta.

Aloittaminen

Aloita rekisteröityminen seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen business.google.com/agencysignup.
  2. Klikkaa Aloita nyt.
  3. Noudata rekisteröitymisohjeita.

Tietojen järjestäminen

Yrityksen rekisteröimisen jälkeen voit pitää tiimisi ja yritystietosi järjestyksessä helposti, tehokkaasti ja keskitetysti. Tässä on yleiskatsaus uusista yrityksiin liittyvistä käsitteistä:

• Organisaatio: Yrityksesi tiimin jäseniä hallinnoiva ryhmä. Tämä on ylimmän tason tili, joka on liitetty yritykseesi Google My Businessiin rekisteröitymisen yhteydessä.
  • Käyttäjäryhmä: Yrityksestäsi valittujen käyttäjien ryhmä. Käyttäjäryhmille voidaan antaa lupa hallinnoida tiettyjä sijainteja käyttämällä listoja toimipaikkojen sijainneista.
  • Lista toimipaikkojen sijainneista: Valittujen sijaintien ryhmä, jota hallinnoi organisaatio tai käyttäjäryhmä.