Toimiston rekisteröinti Yritysprofiileihin

Toimistoilla on mahdollisuus rekisteröidä itsensä suoraan Googlessa ja päästä osalliseksi erityiseduista. Rekisteröityneillä toimistoilla on käytettävissään laaja valikoima tilinhallintavaihtoehtoja ja omiin tarpeisiin räätälöity Google-tuki.

Rekisteröitymisedut

Kun rekisteröit toimistosi Googleen, se pääsee hyödyntämään seuraavia etuja:

• toimistojen tarpeisiin keskittyvä Google-tuki
  • tilirakenne, jonka avulla kolmannet osapuolet voivat ylläpitää kaikkia profiilejaan yhdellä tilillä
  • mahdollisuus luoda käyttäjäryhmiä toimistosi tiimejä varten
  • uusi, paranneltu kutsujenhallintaprosessi hallintapaneelin kautta.

Aloittaminen

Aloita rekisteröityminen seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen business.google.com/agencysignup.
  2. Klikkaa Aloita nyt.
  3. Seuraa rekisteröitymisohjeita. (Tarvitset uuden Google-tilin, joka ei omista yhtään profiilia.)

Tietojen järjestäminen

Kun toimistosi on rekisteröity, voit pitää tiimisi ja profiilisi järjestyksessä helposti toimiston hallintapaneelin avulla. Toimistoihin liittyvien uusien käsitteiden määritelmät lyhyesti:

• Organisaatio: Toimistoosi liittyvä ylätason profiili.
  • Käyttäjäryhmä: Ryhmä, joka on tarkoitettu käyttäjille toimistosi sisällä. Käyttäjäryhmiä voivat luoda ainoastaan organisaatiokäyttäjät. Käyttäjäryhmille voi antaa luvan ylläpitää toimipaikkaryhmiä.
  • Toimipaikkaryhmä: Käyttäjäryhmän tai organisaation ylläpitämä toimipaikkajoukko. Vain organisaatiokäyttäjät voivat luoda toimipaikkaryhmiä.

Näin voit järjestellä toimistojesi toimipaikat ja käyttäjät tehokkaasti:

1. Rekisteröi toimistosi käyttämällä Google-tiliä, joka ei sisällä toimipaikkoja tai toimipaikkaryhmiä.
  2. Luo toimipaikkaryhmä toimipaikkojen ylläpitoa varten. Voit luoda useita toimipaikkaryhmiä.
  3. Pyydä pääsyä asiakkaidesi toimipaikkoihin.
  4. Luo käyttäjäryhmiä, joiden kautta voit myöntää organisaatiokäyttäjille pääsyoikeuksia valitsemiisi toimipaikkaryhmiin. Kutsu käyttäjiä liittymään uusiin käyttäjäryhmiin.
    • Huom. Käyttäjä voi liittyä käyttäjäryhmään vain, jos hänen tilillään ei ole toimipaikkoja eikä toimipaikkaryhmiä. Jos niitä on, käyttäjän on poistettava pääsyoikeutensa kaikkien toimipaikkoihin ja toimipaikkaryhmiin ennen kutsun hyväksymistä.
  5. Jos ylläpidät jo toimipaikkoja ja toimipaikkaryhmiä muilla Google-tileillä, siirrä ne organisaatiosi tilille.