Tilmeld dit bureau til virksomhedsprofiler

Bureauer kan tilmelde sig direkte hos Google og opnå eksklusive fordele. De fordele, registrerede bureauer kan opnå, omfatter flere muligheder med hensyn til kontoadministration og Google-support, der er skræddersyet til det enkelte bureaus behov.

Fordele ved tilmelding

Når du tilmelder dit bureau hos Google, får du bl.a. disse fordele:

• Google Support, der fokuserer på bureauets specifikke behov.
  • Kontostruktur, der er udviklet til tredjeparter, så de kan administrere alle deres profiler på én konto.
  • Mulighed for at oprette brugergrupper til at administrere teams i dit bureau.
  • Ny og forbedret proces til administration af invitationer via dit bureaus kontrolpanel.

Kom godt i gang

Sådan starter du registreringsprocessen:

1. Gå til business.google.com/agencysignup.
  2. Klik på Start nu.
  3. Følg vejledningen for at tilmelde dit bureau. Du skal have en ny Google-konto, der ikke ejer nogen profiler.

Få styr på tingene

Når du har tilmeldt dit bureau, kan du nemt strukturere dit team og dine profiler mere effektivt via dit bureaus kontrolpanel. Her er en oversigt over nogle af de begreber, der bruges i forbindelse med nye bureauer:

• Organisation: Dette er det øverste profilniveau, der er knyttet til dit bureau.
  • Brugergruppe: En gruppe, hvor brugerne i dit bureau kan administreres. Brugergrupper kan kun oprettes af organisationens brugere og kan få tilladelse til at administrere virksomhedsgrupper.
  • Virksomhedsgruppe: En række lokationer, der administreres af en brugergruppe eller organisation. Virksomhedsgrupper kan kun oprettes af organisationsbrugere

Sådan organiserer du effektivt dit bureaus lokationer og brugere i 5 trin:

1. Tilmeld dit bureau ved hjælp af en Google-konto, der ikke indeholder nogen lokationer eller virksomhedsgrupper.
  2. Opret en virksomhedsgruppe for at administrere lokationer. Du kan oprette mere end én virksomhedsgruppe.
  3. Få adgang til dine kunders lokationer
  4. Opret brugergrupper for at give brugerne i din organisation adgang til bestemte virksomhedsgrupper. Inviter brugere til at blive en del af dine nye brugergrupper.
    • Bemærk! Brugere kan kun deltage i en brugergruppe, hvis de ikke har nogen lokationer eller virksomhedsgrupper på deres konto. Hvis der er lokationer på deres konto, skal brugerne fjerne adgangen til alle lokationer og virksomhedsgrupper, før de accepterer invitationen.
  5. Hvis du allerede administrerer lokationer og virksomhedsgrupper under andre Google-konti, skal du migrere dem til din organisationskonto.