Registrer dit bureau via Google My Business

I Google My Business er der nu mulighed for, at bureauer kan blive registreret direkte hos Google og opnå eksklusive fordele i forbindelse med administration af bureaukonti. De fordele, registrerede bureauer kan opnå, omfatter flere muligheder med hensyn til kontoadministration og Google-support, der er skræddersyet til det enkelte bureaus behov.

Fordele ved registrering

Hvis du registrerer dit bureau hos Google, opnår du bl.a. følgende fordele:

• Google-support med fokus på konkrete bureausituationer og -problemer
  • En bedre kontostruktur, der er specialdesignet til tredjeparter, som administrerer fortegnelser
  • Enklere administration af brugere og adgangstilladelser

Kom godt i gang

Sådan starter du registreringsprocessen:

1. Gå til business.google.com/agencysignup.
  2. Klik på Start nu.
  3. Følg vejledningen for at registrere dit bureau.

Få styr på tingene

Når du har registreret dit bureau, kan du strukturere dit team og dine fortegnelser nemmere og mere effektivt på ét og samme sted. Her er en oversigt over nogle af de begreber, der bruges i forbindelse med nye bureauer:

• Organisation: Den overordnede gruppe, der er ansvarlig for administrationen af dit bureaus teammedlemmer. Dette er det højeste kontoniveau, når dit bureau er blevet registreret i Google My Business.
  • Brugergruppe: En udvalgt gruppe brugere fra dit bureau. Brugergrupper kan få tilladelse til at administrere bestemte steder via stedbaserede grupper.
  • Stedbaseret gruppe: En udvalgt gruppe steder, som administreres samlet af en organisation eller brugergruppe.