Registrar una agència per a perfils d'empresa

Les agències es poden registrar directament a Google i beneficiar-se d'avantatges exclusius. Les agències registrades gaudeixen d'unes opcions de gestió del compte més completes i de l'assistència que els ofereix Google, que s'adapta a les seves necessitats.

Avantatges de registrar-se

Aquests són alguns dels avantatges que ofereix registrar la teva agència a Google:

• L'assistència de Google especialitzada en les necessitats específiques de les agències.
  • Estructura del compte dissenyada perquè els tercers puguin gestionar tots els seus perfils en un sol compte.
  • Capacitat de crear grups d'usuaris per gestionar equips dins l'agència.
  • Procés nou i millorat per gestionar les invitacions a través del tauler de l'agència.

Començar

Per iniciar el procés de registre:

1. Ves a business.google.com/agencysignup.
  2. Fes clic a Comença ara.
  3. Segueix les instruccions per registrar-te. Et caldrà un compte de Google nou que no sigui propietari de cap perfil.

Organitzar-se

Després de registrar la teva agència, pots estructurar fàcilment l'equip i els perfils des del tauler de l'agència. A continuació oferim informació general sobre conceptes nous relacionats amb les agències:

• Organització: el perfil de nivell superior associat a l'agència.
  • Grup d'usuaris: un grup per gestionar els usuaris de l'agència. Només usuaris de l'organització poden crear grups d'usuaris i obtenir permís per gestionar grups d'empresa.
  • Grup d'empresa: un conjunt d'ubicacions gestionades per un grup d'usuaris o per una organització. Només usuaris de l'organització poden crear grups d'empresa.

Pots seguir els cinc passos següents per organitzar de manera efectiva les ubicacions i els usuaris de les teves agències:

1. Registreu la teva agència amb un compte de Google que no contingui cap ubicació ni grup d'empresa.
  2. Crea un grup d'empresa per gestionar les ubicacions. En pots crear més d'un.
  3. Obtén accés a les ubicacions dels teus clients.
  4. Crea grups d'usuaris per donar accés a persones concretes de la teva organització a grups d'empresa concrets. Convida usuaris a unir-se als teus grups d'usuaris nous.
    • Nota: els usuaris només poden unir-se a un grup d'usuaris si no tenen cap grup d'empresa ni d'ubicacions al seu compte. Si en tenen, els usuaris han de suprimir l'accés a tots els grups d'empresa i ubicacions abans d'acceptar la invitació.
  5. Si ja gestiones grups d'empresa i ubicacions a altres comptes de Google, migra'ls al compte de la teva organització.