Política de fotos i vídeos i política de continguts de les publicacions a Perfil d'empresa

Pots utilitzar el teu perfil d'empresa per comunicar directament als clients informació rellevant i oportuna. Les nostres polítiques de contingut restringit i contingut prohibit ajuden a garantir que el contingut que enviïs (inclosos els textos, les fotos o els vídeos) creï una experiència positiva per als clients.

Política de fotos i vídeos a Perfil d'empresa

Les nostres polítiques de contingut restringit i contingut prohibit s'apliquen a les fotos i als vídeos enviats o publicats. Les fotos i els vídeos també han de complir criteris addicionals.

Ets responsable que les imatges que publiques compleixin totes les lleis i la normativa aplicables.

Política de continguts de les publicacions a Perfil d'empresa

Ets responsable de garantir que el contingut que publiques compleix les lleis i la normativa aplicables.

De tant en tant modifiquem aquestes polítiques, així que et recomanem que les consultis sovint. En cas que ho exigeixi la legislació aplicable, notificarem aquests canvis als usuaris.

Evitar la inclusió de números de telèfon a les publicacions

Per evitar el risc d'ús abusiu, no permetem que el contingut de la publicació inclogui cap número de telèfon.

En lloc d'incloure el número de telèfon a la publicació, hi pots afegir un botó "Truca ara" que utilitzi el número de telèfon verificat del teu perfil d'empresa.

Publicacions d'hotels

• Els hotels poden crear publicacions locals per proporcionar als clients informació rellevant i oportuna.
  • Els hotels no poden crear publicacions d'"ofertes" ni publicacions que mencionin o incloguin enllaços a ofertes, promocions, ofertes especials o descomptes. Això garanteix que els clients tinguin clar fins a quina secció del full de lloc de l'hotel han de navegar per trobar els preus orgànics i d'anuncis.