Opprett en link kundene kan klikke på for å skrive anmeldelser

Administrer anmeldelsene dine

Du kan dele den korte nettadressen med kunder fra Google Min bedrift-oversikten på datamaskinen din eller i mobilappen. Kunder kan legge igjen anmeldelser og se bedriftsprofilen din via den korte nettadressen.

Merk: Nettadresser som tidligere ble opprettet via oppslagsverktøyet for steds-ID-er eller fra Google Søk, fortsetter å fungere, men vi anbefaler at alle bedrifter lager et kallenavn og bruker en kort nettadresse for kunder.

Alle bedrifter som har laget et kallenavn i Google Min bedrift, kan få en kort nettadresse som kan deles for å sende kundene videre til et sted der de kan legge igjen anmeldelser.  Finn ut mer om hvordan du lager et kallenavn.

Del den korte nettadressen med kunder for å få anmeldelser

På datamaskin

1. Logg på Google Min bedrift.
  2. Åpne den aktuelle beliggenheten du vil administrere, hvis du har flere.
  3. Klikk på Startside i menyen til venstre.
  4. På «Få flere anmeldelser»-kortet kan du kopiere den korte nettadressen din for å dele med kunder.

På mobil

1. Åpne Google Min bedrift-appen My Business på mobilenheten din.
  2. Trykk på Kunder og så Anmeldelser.
  3. Trykk på Del Share øverst til høyre.
  4. Hvis kallenavnet ditt ikke er opprettet, blir du bedt om å opprette et.
  5. Kopiér den korte nettadressen for å dele den med kunder.

Når kunder klikker på linken, kan de vurdere bedriften din og legge inn anmeldelser. Finn ut hvordan du leser og svarer på kundeanmeldelser.

I henhold til Googles retningslinjer for anmeldelser er det ikke tillatt å oppfordre kunder til å skrive anmeldelser ved å tilby insentiver eller sette opp anmeldelsessentraler i bedriften din. Anmeldelser som bryter med retningslinjene, kan bli fjernet.