Registrer deg, og bekreft bedriften din

Registrer deg og gjennomgå bedriftsinformasjonen din

Registrer deg for å få en bedriftsprofil på Google

Viktig: Når du registrerer en ny bedrift, kan det hende at det finnes en bedriftsprofil for en gammel bedrift på samme sted. Ikke prøv å gjøre krav på denne profilen. Du kan i stedet foreslå en endring for å få profilen merket som avsluttet. Så kan du opprette en ny profil for bedriften din.

1. Logg på bedriftsprofilen din på datamaskinen.
  2. Logg på Google-kontoen din, eller opprett en. Klikk så på Neste.
    • Registrer deg med e-postdomenet for bedriften din, ettersom denne kontoen skal være for kjeden din. Skriv inn navnet på bedriften eller kjeden din. Hvis du har en kjede, kan du også velge den fra forslagene som vises når du skriver inn tekst.
  3. Skriv inn adressen til bedriften eller kjeden din. Klikk så på Neste.
    • Du kan også bli bedt om å plassere en markør på kartet for å angi beliggenheten til kjedens eller bedriftens avdeling. Hvis bedriften ikke har noen fysisk beliggenhet, men driver virksomhet innen et tjenesteområde, kan du føre opp området i stedet. Klikk så på Neste
  4. Velg hvordan bedriften din skal vises på Google Maps.
    • Gjør følgende hvis du betjener kunder på bedriftsadressen din:
      1. Skriv inn bedriftsadressen.
      2. Klikk på Neste. Hvis du betjener kunder også på andre steder enn selve bedriftsadressen, kan du velge å oppføre tjenesteområdene dine også.
    • Gjør dette hvis du ikke betjener kunder på bedriftsadressen din:
      1. Skriv inn bedriftsadressen.
      2. Klikk på Jeg leverer varer og tjenester til kundene mine og så Neste.
      3. Oppgi tjenesteområdene, og klikk så på Neste.
  5. Søk etter og velg en bedriftskategori. Klikk så på Neste.
  6. Skriv inn et telefonnummer eller en nettadresse, og klikk så på Fullfør.
    • Du kan også opprette et nettsted med utgangspunkt i informasjonen din. Vi anbefaler at du oppgir hver enkelt beliggenhets telefonnummer eller butikkside, ikke nummeret til en telefonsentral.
  7. Velg en bekreftelsesmåte. Vi anbefaler at du gjennomgår informasjonen din før du ber om bekreftelse.
    • For å bekrefte nå, klikk på Bekreft nå på det røde banneret helt øverst.
    • For å bekrefte senere, klikk på Bekreft senere og så Senere.
    • Finn noen i organisasjonen som har fullmakt til å administrere kjedens bedriftsprofil, hvis du ikke selv kan gjøre dette, og fortsett prosessen.

Gjennomgå bedriftsinformasjonen din

Sjekk at bedriftsinformasjonen din er riktig. Når du har bekreftet bedriftsinformasjonen din, kan kunder finne all informasjonen din på Google.

Følg denne fremgangsmåten hvis du må endre uriktig informasjon:

1. I bekreftelsestrinnet når du skal registrere deg for en bedriftsprofil,  klikker du på Bekreft senere og så Senere.
    • Hvis du administrerer flere profiler, kan du åpne menyen og klikke på Administrer bedrifter. Velg så profilen du vil endre.
  2. Klikk på Meny og så Informasjon til venstre.
  3. Klikk på Endre Rediger ved siden av de ulike delene du vil endre. Skriv deretter inn bedriftsinformasjonen din.
  4. Klikk på Bruk.

Nå som du enten har gjort krav på eller opprettet bedriftsprofilen din, er det på tide å bekrefte bedriftsprofilen din. Når du har bekreftet bedriftsprofilen, kan bedriftsinformasjonen din vises overalt på Google.