Tilmeld dig, og bekræft din virksomhed

Tilmeld dig, og gennemgå dine virksomhedsoplysninger

Tilmeld dig Google My Business

Vigtigt! Når du registrerer en ny virksomhed, kan der være en virksomhedsprofil for en gammel virksomhed på det samme sted. Forsøg ikke at gøre krav på den. Du skal i stedet foreslå en ændring, så den markeres som lukket. Derefter kan du oprette en ny profil i Google My Business til din virksomhed.

1. Log ind på Google My Business via en computer.
  2. Log ind på din Google-konto, eller opret en konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Klik derefter på Næste.
    • Tilmeld dig med domænet for din virksomhedsmail, da denne konto skal bruges til din kæde. Angiv navnet på din virksomhed eller kæde. Hvis du har en kæde, kan du også vælge den blandt de forslag, der vises, mens du skriver.
  3. Angiv adressen for din virksomhed eller kæde. Klik derefter på Næste.
    • Du kan også blive bedt om at placere en markør på beliggenheden af virksomheden eller din kædes filial på et kort. Hvis din virksomhed ikke har en fysisk butik, men opererer inden for et serviceområde, kan du i stedet angive området. Klik derefter på Næste.
  4. Vælg, hvordan din virksomhed skal vises på Google Maps.
    • Hvis du betjener kunder på din virksomhedsadresse:
      1. Angiv din virksomhedsadresse.
      2. Tryk på Næste. Hvis du også betjener kunder andre steder end på din virksomhedsadresse, har du desuden mulighed for at angive serviceområder.
    • Hvis du ikke betjener kunder på din virksomhedsadresse:
      1. Angiv din virksomhedsadresse.
      2. Klik på Jeg leverer varer og ydelser til mine kunder og så Næste nederst.
      3. Angiv dine serviceområder, og klik derefter på Næste.
  5. Søg efter og vælg en virksomhedskategori.Klik derefter på Næste.
  6. Angiv et telefonnummer eller en webadresse, og klik derefter på Udfør.
    • Du har også mulighed for at oprette et gratis website ud fra dine oplysninger.Vi anbefaler, at du angiver telefonnummer eller butiksside for hver enkelt lokation i stedet for telefonnummeret til et centralt callcenter.
  7. Vælg en bekræftelsesmulighed. Vi anbefaler, at du gennemgår dine oplysninger, før du bekræfter dem.
    • Bekræft nu ved at finde det røde banner øverst på siden og klikke på Bekræft nu.
    • Klik på Bekræft senere efterfulgt af Senere, hvis du vil bekræfte senere.
    • Hvis du ikke har tilladelse til at administrere virksomhedsprofilen for kæden, skal du finde den person i din organisation, der er autoriseret til at gøre det, og fortsætte processen.

Gennemgå dine virksomhedsoplysninger

Sørg for at bekræfte, at dine virksomhedsoplysninger er korrekte. Når du bekræfter dine virksomhedsoplysninger, betyder det, at alle dine oplysninger er kvalificerede til at blive vist overalt på Google.

Følg disse trin for at redigere forkerte oplysninger:

1. Når du tilmelder dig Google My Business, skal du på bekræftelsestrinnet  klikke på Bekræft senere efterfulgt af Senere.
    • Åbn menuen til venstre, og klik på Administrer steder, hvis du administrerer mere end ét sted. Vælg derefter det sted, du vil redigere.
  2. Klik på menuen efterfulgt af Oplysninger til venstre.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for hver sektion, du vil ændre. Angiv derefter dine virksomhedsoplysninger.
  4. Klik på Anvend.

Nu, hvor du enten har gjort krav på eller oprettet din virksomhedsprofil, er det blevet tid til at bekræfte din virksomhed. Når du har bekræftet din virksomhed, er dine virksomhedsoplysninger kvalificerede til at blive vist overalt på Google.