Tilmeld dig, og bekræft din virksomhed

Tilmeld dig, og gennemgå dine virksomhedsoplysninger

Opret en virksomhedsprofil på Google

Vigtigt! Når du registrerer en ny virksomhed, kan der være en virksomhedsprofil for en gammel virksomhed på det samme sted. Forsøg ikke at gøre krav på den. Du skal i stedet foreslå en ændring, så den markeres som lukket. Derefter kan du oprette en ny profil for din virksomhed.

1. Log ind via din computer for at administrere din virksomhedsprofil.
  2. Log ind på din Google-konto, eller opret en. Klik derefter på Næste.
    • Tilmeld dig med domænet for din virksomhedsmail, da denne konto skal bruges til din kæde. Angiv navnet på din virksomhed eller kæde. Hvis du har en kæde, kan du også vælge den blandt de forslag, der vises, mens du skriver.
  3. Angiv adressen for din virksomhed eller kæde. Klik derefter på Næste.
    • Du kan også blive bedt om at placere en markør på beliggenheden af virksomheden eller din kædes filial på et kort. Hvis din virksomhed ikke har en fysisk butik, men opererer inden for et serviceområde, kan du i stedet angive området. Klik derefter på Næste.
  4. Vælg, hvordan din virksomhed skal vises på Google Maps.
    • Hvis du betjener kunder på din virksomhedsadresse:
      1. Angiv din virksomhedsadresse.
      2. Tryk på Næste. Hvis du også betjener kunder andre steder end på din virksomhedsadresse, har du desuden mulighed for at angive serviceområder.
    • Hvis du ikke betjener kunder på din virksomhedsadresse:
      1. Angiv din virksomhedsadresse.
      2. Klik på Jeg leverer varer og ydelser til mine kunder og så Næste nederst.
      3. Angiv dine serviceområder, og klik derefter på Næste.
  5. Søg efter og vælg en virksomhedskategori.Klik derefter på Næste.
  6. Angiv et telefonnummer eller en webadresse, og klik derefter på Udfør.
    • Du har også mulighed for at oprette et website ud fra dine oplysninger. Vi anbefaler, at du angiver telefonnummer eller butiksside for hver enkelt lokation i stedet for telefonnummeret til et callcenter.
  7. Vælg en bekræftelsesmulighed. Vi anbefaler, at du gennemgår dine oplysninger, før du anmoder om bekræftelse.
    • Bekræft nu ved at finde det røde banner øverst på siden og klikke på Bekræft nu.
    • Klik på Bekræft senere og derefter Senere, hvis du vil bekræfte senere.
    • Hvis du ikke har tilladelse til at administrere virksomhedsprofilen for kæden: Find den person i din organisation, der har den fornødne tilladelse, og fortsæt processen.

Gennemgå dine virksomhedsoplysninger

Sørg for at bekræfte, at dine virksomhedsoplysninger er korrekte. Når du bekræfter dine virksomhedsoplysninger, betyder det, at alle dine oplysninger er kvalificerede til at blive vist overalt på Google.

Følg disse trin for at redigere forkerte oplysninger:

1. Når du tilmelder dig Virksomhedsprofil, skal du klikke på Bekræft senere og derefter Senere.
    • Hvis du administrerer mere end én profil, skal du åbne menuen til venstre og klikke på Administrer virksomheder. Vælg derefter den profil, du vil redigere.
  2. Til venstre skal du klikke på menuen og derefter Oplysninger til venstre.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for hver sektion, du vil ændre. Angiv derefter dine virksomhedsoplysninger.
  4. Klik på Anvend.

Nu, hvor du enten har gjort krav på eller oprettet din virksomhedsprofil, er det blevet tid til at bekræfte din virksomhedsprofil. Når du har bekræftet din virksomhed, er dine virksomhedsoplysninger kvalificerede til at blive vist overalt på Google.