Registrar-se i verificar l'empresa

Registrar-se i revisar la informació d'empresa

Registrar-se per crear un perfil d'empresa a Google

Important: pot ser que hi hagi un perfil d'empresa d'una empresa antiga a la mateixa ubicació en què n'estàs registrant una de nova. No intentis reclamar-lo. És millor que suggereixis un canvi perquè el marquem com a tancat i que després creïs un perfil per a la teva empresa.

1. A l'ordinador, inicia la sessió per gestionar el teu perfil d'empresa.
  2. Inicia la sessió al Compte de Google o crea'n un. A continuació, fes clic a Següent.
    • Registra't amb el domini de correu electrònic de la teva empresa, ja que aquest compte s'utilitzarà per a la teva cadena. Introdueix el nom de l'empresa o de la cadena. Si tens una cadena, també pots seleccionar-la amb els suggeriments que es mostren a mesura que escrius.
  3. Introdueix l'adreça de l'empresa o de la cadena. A continuació, fes clic a Següent.
    • És possible que també se't demani que col·loquis al mapa un marcador on estigui ubicada l'empresa o la sucursal de la cadena. Si l'empresa no té una ubicació física, sinó que duu a terme l'activitat en una zona de servei, pots indicar-la. A continuació, fes clic a Següent.
  4. Tria com vols que es mostri l'empresa a Google Maps.
    • Si atens els clients a l'adreça de l'empresa, segueix aquests passos:
      1. Introdueix l'adreça de l'empresa.
      2. Fes clic a Següent. Si també atens els clients fora d'aquesta adreça, pots indicar les teves zones de servei.
    • Si no atens els clients a l'adreça de l'empresa, segueix aquests passos:
      1. Introdueix l'adreça de l'empresa.
      2. A la part inferior, fes clic a Ofereixo productes i serveis als meus clients i, a continuació, Següent.
      3. Indica les zones de servei i, després, fes clic a Següent.
  5. Cerca la categoria empresarial i selecciona-la. A continuació, fes clic a Següent.
  6. Introdueix un número de telèfon o l'URL del lloc web i, tot seguit, fes clic a Finalitza.
    • També tens l'opció de crear un lloc web a partir de la informació introduïda. Et recomanem que proporcionis la pàgina de la botiga o el número de telèfon concrets de cada ubicació, en lloc d'un únic centre d'atenció telefònica.
  7. Selecciona una opció de verificació. Et recomanem que revisis la informació abans de sol·licitar la verificació.
    • Per verificar les dades al moment: a la part superior, localitza el bàner vermell i fes clic a Verifica ara.
    • Per verificar les dades més tard: fes clic a Verifica més tard i, a continuació, Més tard.
    • Si no estàs autoritzat per gestionar el perfil d'empresa per a la cadena: cerca la persona de l'organització que ho estigui i continueu el procés.

Revisar la informació d'empresa

Comprova que la informació de l'empresa sigui correcta. Un cop l'hagis verificat, els clients la podran trobar a Google.

Per editar informació incorrecta, segueix aquests passos:

1. Quan et registris a Perfil d'empresa, durant el pas de verificació,  fes clic a Verifica més tard i, a continuació, Més tard.
    • Si gestiones diversos perfils, a l'esquerra de la pantalla, fes clic a Menú i, després, a Gestiona les empreses. Tot seguit, selecciona el perfil que vulguis editar.
  2. A l'esquerra de la pantalla, fes clic a Menú i, a continuació, Informació.
  3. Al costat de cada secció que vulguis modificar, fes clic a Edita Edita. A continuació, introdueix la informació de l'empresa.
  4. Fes clic a Aplica.

Ara que ja has reclamat o creat el perfil d'empresa, és hora de verificar-lo. Un cop l'hagis verificat, la informació d'empresa serà apta per mostrar-se a Google.