Registrera dig och verifiera ditt företag.

Välkommen till en företagsprofil på Google

Bli verifierad

Med en företagsprofil på Google kan du hantera hur ditt lokala företag visas i Googles produkter, till exempel Maps och Sök. Om du driver ett företag som betjänar kunder på en viss plats eller inom ett visst serviceområde kan din företagsprofil hjälpa människor att hitta dig. Det är dubbelt så troligt kunderna känner att de kan lita på företag som är verifierade på Google.

Med en företagsprofil kan du

• Visa korrekt information om ditt företag online
    • Informera Google om öppettider, webbplats, telefonnummer och plats (gatuadress, serviceområde eller platsmarkör, beroende på din verksamhet).
    • Använda Google Maps och Sök för att hålla reda på din onlinenärvaro var du än befinner dig.
  • Kommunicera med kunder
    • Lägg upp bilder på ditt företag och dina produkter eller tjänster.
    • Läs och svara på kunders recensioner.
  • Nå nya kunder
    • Förbättra ditt företags onlinenärvaro så att nya kunder kan hitta dig.
    • Leda kunder till din webbplats.

När du känner dig redo kan du överväga att använda platsbaserade annonser med smarta kampanjer i Google Ads för att nå en ännu större målgrupp.

Registrera dig nu

Avgör om en företagsprofil är det rätta för dig

Använd Företagsprofil för företag som betjänar kunder på plats

Ditt företag kan passa bra för en företagsprofil på Google.

Företagsprofiler är avsedda för företag som kommunicerar direkt med kunder under särskilda öppettider. Det är inte avsett för företag som enbart finns online eller som sysslar med uthyrning eller försäljning av bostäder. Läs mer om kvalificering för en företagsprofil.

För större företag har företagsprofiler också ett verktyg för att hantera många platser. Läs mer om hantering av flera platser.

Är du redo att sätta igång? Klicka på registreringsknappen och fortsätt till nästa sida i guiden.

Registrera dig nu

Använd smarta kampanjer för företag som bara verkar online

Företagsprofiler är endast tillgängliga för företag som kommunicerar med kunder på plats under särskilda öppettider. Läs mer om kvalificering för en företagsprofil.

Du kan ändå utöka din verksamhet med Google genom att börja med smarta kampanjer, Googles lättanvända plattform för onlineannonsering.

Kom igång med smarta kampanjer

Läs mer om onlinemarknadsföring

Du kan hantera hur ditt företag visas online på flera sätt:

Kom igång

Registrera dig nu