Tilmeld dig, og bekræft din virksomhed

Velkommen til Virksomhedsprofil på Google

Bliv bekræftet

Med en virksomhedsprofil på Google kan du administrere, hvordan din lokale virksomhed vises i Google-produkter som f.eks. Maps og Søgning. Hvis din virksomhed betjener kunder på en bestemt lokation, eller hvis du betjener kunder inden for et bestemt serviceområde, kan din virksomhedsprofil hjælpe folk med at finde dig. Sandsynligheden for, at brugerne betragter en virksomhed som velrenommeret, er dobbelt så stor, hvis den er blevet verificeret på Google.

Med en virksomhedsprofil kan du gøre følgende:

• Administrer de oplysninger, der vises om din virksomhed online
    • Oplys Google om dine åbningstider, dit website, dit telefonnummer og din virksomhedsadresse (en adresse, et serviceområde eller en stedmarkør, alt efter hvilken virksomhed der er tale om).
    • Brug Google Maps og Søgning til at holde dig opdateret om din tilstedeværelse på nettet, uanset hvor du befinder dig.
  • Interager med kunderne
    • Upload billeder af din virksomhed og de produkter, du tilbyder, og/eller billeder med relation til de tjenester, du tilbyder.
    • Vis anmeldelser fra kunderne og svar på anmeldelserne.
  • Tiltræk nye kunder
    • Optimer den måde, din virksomhed bliver vist på online, så det er lettere for nye kunder at finde den.
    • Led kunderne videre til dit website.

Overvej at bruge stedbaserede annoncer med Smart-kampagner i Google Ads for at nå ud til en endnu større målgruppe, når du er klar til det.

Tilmeld dig nu

Find ud af, om en virksomhedsprofil er noget for dig

Brug Virksomhedsprofil til fysiske virksomheder

Din virksomhed passer muligvis godt til virksomhedsprofilen på Google.

Virksomhedsprofiler er udviklet til virksomheder, hvor der er personlig kontakt med kunderne inden for bestemte åbningstider. Det er ikke beregnet til onlinevirksomheder eller virksomheder inden for området salg/udlejning af boliger. Få flere oplysninger om kvalifikationskravene til en virksomhedsprofil.

Hvis du har en større virksomhed, tilbyder Virksomhedsprofil også et værktøj til administration af mange lokationer. Få flere oplysninger om masseadministrationen af placeringer.

Er du klar til at komme i gang? Klik på tilmeldingsknappen, og fortsæt til næste side i denne vejledning.

Tilmeld dig nu

Brug Smart-kampagner til virksomheder, der kun er online

Virksomhedsprofiler er kun tilgængelige for virksomheder, hvor der er personlig kontakt med kunderne. Få flere oplysninger om kvalifikationskravene til en virksomhedsprofil.

Du kan stadig skabe vækst i din virksomhed med Google ved at komme godt i gang med Smart-kampagner, som er Googles brugervenlige onlineannonceplatform.

Kom godt i gang med Smart-kampagner

Få flere oplysninger om onlinemarketing

Du kan administrere, hvordan din virksomhed bliver vist online, på flere forskellige måder:

• Søgemaskineoptimering (SEO, search engine optimization) handler om, hvordan resultaterne vises, når der bruges en søgemaskine, som f.eks. Google. Disse resultater kaldes organiske søgeresultater. Du kan ikke betale for at ændre, hvor og hvordan organiske søgeresultater vises. Dine resultater bestemmes af en række faktorer, f.eks. hvor relevante de er for den oprindelige søgning. Find ud af, hvordan du kan forbedre din SEO.
  • Søgemaskinemarkedsføring (SEM, search engine marketing) henviser til annoncer, som du køber med henblik på at få dem vist i nærheden af søgeresultaterne. Googles onlineannonceprogram, Google Ads, hjælper brugerne med at købe annoncer. Annoncér for din virksomhed med Smart-kampagner i Google Ads.
  • Din virksomhedsprofil på Google hjælper dig med at administrere lokale resultater, som vises på flere forskellige måder i Google Maps og på Google Søgning. Få flere oplysninger om, hvordan Google indhenter og bruger virksomhedsoplysninger i søgeresultater. Disse resultater, som er skræddersyet til bestemte geografiske områder, gør det lettere for brugerne at finde virksomheder i nærheden. Find ud af, hvordan Google rangerer lokale resultater.

Kom godt i gang

Tilmeld dig nu