Velkommen til bedriftsprofiler på Google

Bekreft bedriften din

Med en bedriftsprofil på Google kan du administrere hvordan den lokale bedriften din vises i de ulike Google-produktene, som på Søk og Maps. Hvis du har en bedrift som betjener kunder på et bestemt sted eller innenfor et bestemt tjenesteområde, blir det enklere for kunder å finne bedriften hvis du har en bedriftsprofil. Bedrifter som er bekreftet på Google, har dobbelt så stor sannsynlighet for å oppnå god anseelse.

Med en bedriftsprofil kan du gjøre følgende:

• Vis oppdatert bedriftsinformasjon på nettet.
    • Opplys Google om bedriftens nettsted, åpningstider, telefonnummer og beliggenhet (gateadresse, tjenesteområde eller stedsmarkør, avhengig av bedriftstypen) til Google.
    • Bruk Google Søk og Maps til å holde deg oppdatert på bedriftens tilstedeværelse på nettet uansett hvor du er.
  • Kommuniser med kundene.
    • Legg ut bilder av bedriften din og produktene og tjenestene den tilbyr.
    • Motta og svar på anmeldelser fra kunder.
  • Bedriften kan tiltrekke seg nye kunder.
    • Oppnå bedre tilstedeværelse på nettet, slik at nye kunder kan finne bedriften din.
    • Før kundene til nettstedet ditt.

Når du er klar, kan du vurdere å vise stedsbaserte annonser via Smart-kampanjer i Google Ads, slik at du kan nå ut til en enda større målgruppe.

Registrer deg nå

Finn ut om en bedriftsprofil er noe for deg

Bruk bedriftsprofiler i fysiske bedrifter

Bedriftsprofiler på Google kan være svært gunstige for bedrifter.

Bedriftsprofiler er spesielt utviklet for bedrifter som har personlig kontakt med kunder innenfor et spesifikt tidsrom. Løsningen passer ikke for rene nettbedrifter eller bedrifter som driver med salg og utleie av boliger. Finn ut hvilke bedrifter som er kvalifisert for å bruke bedriftsprofiler.

Bedriftsprofiler har også et verktøy som gjør at større bedrifter kan administrere flere beliggenheter samtidig. Finn ut mer om masseadministrering av beliggenheter.

Er du klar til å sette i gang? Klikk på registreringsknappen, og gå videre til den neste siden i veiledningen.

Registrer deg nå

Bruk Smart-kampanjer for bedrifter som bare har virksomhet på nettet

Bedriftsprofiler er bare tilgjengelige for bedrifter som har personlig kontakt med kunder. Finn ut hvilke bedrifter som er kvalifisert for å bruke bedriftsprofiler.

Du kan fortsatt skape vekst i bedriften med Google ved å komme i gang med Smart-kampanjer, Googles brukervennlige annonseringsplattform på nettet.

Kom i gang med Smart-kampanjer

Finn ut mer om internettmarkedsføring

Slik kan du administrere hvordan bedriften din fremstår på nettet:

• Ved hjelp av søkemotoroptimalisering – eller SEO: altså hvordan resultatene vises når noen bruker en søkemotor, for eksempel Google. Vi kaller dette organiske søkeresultater. Du kan ikke påvirke hvordan og hvor organiske søkeresultater vises, gjennom betaling. Resultatene dine påvirkes av forskjellige faktorer, som hvor relevante de er for det opprinnelige søket. Finn ut hvordan du kan bruke SEO.
  • Ved hjelp av søkemotormarkedsføring – eller SEM: altså betalte annonser som blir plassert i nærheten av søkeresultater. Via Google Ads, Googles annonseringsprogram på nettet, kan brukerne kjøpe annonser. Markedsfør bedriften med Smart-kampanjer i Google Ads.
  • I bedriftsprofilen på Google kan du administrere lokale resultater, som vises på ulike måter på Google Søk og Maps. Finn ut hvordan Google innhenter bedriftsinformasjon og bruker den i søkeresultater. Slike resultater er tilpasset bestemte geografiske områder og gjør at det blir enklere for brukerne å finne bedrifter i nærheten. Finn ut hvordan Google rangerer lokale resultater.

Kom i gang

Registrer deg nå