Se hva som er nytt i Google Min bedrift

Ønsker du å holde deg oppdatert på nye funksjoner? I Google Min bedrift kan du få oppdateringer om de siste produktnyhetene og kunngjøringene på forskjellige måter.

Bli med i diskusjonen i brukerfellesskapet vårt

Abonner via RSS på nyhets- og oppdateringsforumet vårt i brukerfellesskapet for Google Min bedrift. Der kan du komme med tilbakemeldinger og forslag vedrørende funksjonene du bruker mest.

Følg oss i sosiale medier

Se Twitter-feeden vår, og lik Facebook-siden vår for å holde deg oppdatert.

Twitter icon Facebook icon
Twitter Facebook

Slik kommer du i kontakt med oss

Send en melding ved å nevne @GoogleMyBiz på Twitter, eller legge ut noe på Facebook-siden vår. Av sikkerhetsmessige årsaker bør du ikke dele personlig identifiserende informasjon (f.eks. e-postadresser, passord og telefonnumre), men du kan godt legge ut Google Maps-nettadressen til bedriftssiden din.

Hvis du ønsker å diskutere strategi med andre bedriftseiere, kan du legge ut – og svare på – spørsmål i brukerfellesskapet for Google Min bedrift.