Palveluun rekisteröityminen ja yrityksen vahvistaminen

Tervetuloa Googlessa näkyvään Yritysprofiiliin

Hanki vahvistus

Googlessa olevan Yritysprofiilin avulla voit vaikuttaa siihen, miten paikallinen yrityksesi näkyy Googlen tuotteissa, kuten Mapsissa ja Haussa. Jos sinulla on yritys, joka palvelee asiakkaita tietyssä toimipaikassa tai tietyllä palvelualueella, Yritysprofiili voi auttaa heitä löytämään yrityksesi. Googlessa olevia todennettuja yrityksiä pidetään hyvämaineisina kaksi kertaa todennäköisemmin kuin muita yrityksiä.

Mitä kaikkea voit tehdä Yritysprofiilin avulla?

• Tarkkojen yritystietojen ylläpitäminen verkossa
    • Voit ilmoittaa Googlelle aukioloaikasi, verkkosivustosi, puhelinnumerosi ja sijaintisi (yrityksestä riippuen tämä voi olla katuosoite, palvelualue tai paikkamerkki).
    • Google Mapsin ja Haun avulla pysyt ajan tasalla verkkonäkyvyydestäsi missä oletkin.
  • Asiakkaiden aktivoiminen
    • Voit postata valokuvia yrityksestäsi ja sen tuotteista ja palveluista.
    • Voit kerätä arvosteluja ja vastata asiakkaiden lisäämiin arvosteluihin.
  • Uusien asiakkaiden tavoittaminen
    • Voit parantaa yrityksesi verkkonäkyvyyttä, jotta uudet asiakkaat löytävät yrityksesi paremmin.
    • Voit ohjata asiakkaita verkkosivustollesi.

Voit myös halutessasi käyttää sijaintiin perustuvia mainoksia Google Adsin Älykkäissä kampanjoissa tavoittaaksesi entistäkin suuremman yleisön.

Luo profiili nyt

Kenelle Yritysprofiili on tarkoitettu?

Yritysprofiili sopii yrityksille, joilla on fyysinen toimipiste

Googlessa näkyvä Yritysprofiili voisi sopia hyvin yrityksellesi.

Yritysprofiilit on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat suorassa yhteydessä asiakkaisiin tiettyinä aukioloaikoina. Sitä ei ole tarkoitettu vain verkossa toimiville yrityksille eikä asuntojen vuokraamiseen tai myyntiin. Lue lisää Yritysprofiilin ehdoista.

Yritysprofiilissa on myös suurille yrityksille tarkoitettu työkalu, joka mahdollistaa useiden toimipisteiden ylläpitämisen. Lue lisää useiden sijaintien hallinnasta.

Joko haluat aloittaa? Klikkaa alla olevaa painiketta ja siirry tämän oppaan seuraavalle sivulle.

Luo profiili nyt

Käytä Älykkäitä kampanjoita, jos yrityksesi toimii vain verkossa

Yritysprofiilit on tarkoitettu vain yrityksille, jotka ovat yhteydessä asiakkaisiin toimipisteessä. Lue lisää Yritysprofiilin ehdoista.

Voit silti tukea liiketoimintaasi Googlen avulla luomalla Älykkäitä kampanjoita. Nämä kampanjat tarjoavat helppokäyttöisen alustan verkkomainonnalle.

Aloita Älykkäiden kampanjoiden käyttö

Lue lisää online-markkinoinnista

Voit vaikuttaa useilla eri tavoilla siihen, miten yrityksesi näkyy verkossa:

• Hakukoneoptimointi (eli SEO) liittyy siihen, kuinka tulokset näkyvät, kun joku käyttää Googlea tai muuta hakukonetta. Näitä kutsutaan orgaanisiksi hakutuloksiksi. Et voi vaikuttaa maksamalla siihen, miten ja missä orgaaniset hakutulokset näkyvät. Niiden näkyminen määräytyy useiden eri tekijöiden mukaan – esimerkiksi sen, kuinka osuvia tulokset ovat alkuperäisen haun kannalta. Lue, miten voit parantaa hakukoneoptimointia.
  • Hakukonemarkkinointi (eli SEM) viittaa ostettaviin mainoksiin, jotka näkyvät hakutulosten lähellä. Google Ads ‐verkkomainostusohjelma auttaa käyttäjiä ostamaan mainoksia. Mainosta yritystäsi Google Adsin Älykkäiden kampanjoiden avulla.
  • Googlessa näkyvä Yritysprofiilisi auttaa ylläpitämään paikallisia tuloksia, jotka näkyvät useilla eri tavoilla Mapsissa ja Haussa. Lue, miten Google hakee ja käyttää yritystietoja hakutuloksista. Nämä tulokset on räätälöity tiettyjen maantieteellisten alueiden mukaan, ja niiden avulla käyttäjät voivat löytää lähellä olevia yrityksiä. Lue, miten paikallisten tulosten sijoitus määräytyy Googlessa.

Näin pääset alkuun

Luo profiili nyt

Muita lähteitä