Et donem la benvinguda a un perfil d'empresa a Google

Obtén la verificació

Amb un perfil d'empresa a Google, pots gestionar com es mostra la teva empresa local en tots els productes de Google, com ara Maps i la Cerca. Si tens una empresa que atén els clients en una ubicació concreta o en una zona de servei determinada, el teu perfil d'empresa pot ajudar que altres persones et trobin. Les empreses verificades a Google tenen el doble de possibilitats que es considerin de confiança.

Amb un perfil d'empresa, pots:

• Mantenir informació precisa sobre l'empresa a Internet
    • Indica a Google l'horari, el lloc web, el número de telèfon i la ubicació (una adreça postal, una zona de servei o un marcador de lloc, en funció de l'empresa).
    • Utilitza Google Maps i la Cerca per mantenir actualitzada la teva presència en línia des de qualsevol lloc.
  • Interaccionar amb els clients
    • Publica fotos de l'empresa i dels seus productes i serveis.
    • Recull les ressenyes dels clients i respon-hi.
  • Atreure clients nous:
    • Millora com es mostra la teva empresa a Internet perquè clients nous et puguin trobar.
    • Dirigeix els clients al teu lloc web.

Quan estiguis a punt, pots utilitzar anuncis basats en la ubicació amb campanyes intel·ligents a Google Ads per arribar a un públic encara més ampli.

Registra'm ara

Determinar si un perfil d'empresa és adequat per a tu

Utilitzar Perfil d'empresa per a empreses presencials

Pot ser que la teva empresa encaixi perfectament amb un perfil d'empresa a Google.

Els perfils d'empresa estan dissenyats per a empreses que estableixen contacte cara a cara amb els clients durant un horari específic. No s'adreça a empreses que treballen exclusivament en línia ni a cases a la venda o de lloguer. Obtén més informació sobre els requisits d'idoneïtat per a un perfil d'empresa.

Per a les empreses més grans, els perfils d'empresa també són una eina per gestionar moltes ubicacions. Obtén més informació sobre la gestió massiva d'ubicacions.

Estàs a punt per començar? Fes clic al botó per registrar-te i ves a la pàgina següent d'aquesta guia.

Registra'm ara

Utilitzar campanyes intel·ligents per a empreses que només operen en línia

Els perfils d'empresa només estan disponibles per a empreses que estableixen contacte cara a cara amb els clients. Obtén més informació sobre els requisits d'idoneïtat dels perfils d'empresa.

Pots fer créixer la teva empresa amb Google començant a fer servir campanyes intel·ligents, la plataforma publicitària en línia de Google fàcil d'utilitzar.

Comença a utilitzar les campanyes intel·ligents

Informació sobre el màrqueting en línia

Pots gestionar la manera com es mostra la teva empresa a Internet de diverses maneres:

Començar

Registra'm ara