Links til lokale virksomheder

Din virksomhedsprofil kan indeholde to typer links, der gør det lettere for kunderne at få flere oplysninger om din virksomhed eller foretage handlinger direkte via din profil på Google Maps eller Søgning.

Du kan tilføje et enkelt link, der giver kunderne mulighed for at:

• Se en menu.
  • Gennemgå en liste over tjenester (f.eks. telemedicin eller virtuelle tjenester).

Du kan også tilføje op til 10 links pr. kategori. Links kan hjælpe kunderne med at:

• Booke en aftale.
  • Foretage en reservation.
  • Bestille mad.
  • Bestille varer.

Tip! Links til visse bookingtjenester fra tredjeparter vises muligvis automatisk på virksomhedsprofiler. Disse links kan ikke redigeres i Virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du fjerner tredjepartslinks

Føj links til din virksomhedsprofil

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Sådan administrerer du dine links:
    • Med Google Søgning skal du vælge Booking, Bestilling af mad eller Afhentning og levering.
    • I Google Maps skal du vælge Rediger profil og den transaktionstype, du vil tilføje et link til.
  3. Vælg Tilføj link.
    • Vælg Tilføj et andet link, hvis du allerede har links på din virksomhedsprofil.
  4. Angiv den webadresse, der skal linkes til knappen.
  5. Vælg Gem.

Rediger links på din virksomhedsprofil

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Vælg Rediger profil.
  3. Vælg transaktionstype, f.eks. Booking, Bestilling af mad eller Afhentning og levering.
    • Vælg eventuelt afhentning og/eller levering, hvis du tilbyder bestilling af mad.
  4. Vælg Rediger ud for det link, du vil redigere, hvis du vil redigere et link.
  5. Rediger webadressen, og vælg Gem.

Angiv dit foretrukne link

Hvis du har mere end ét link på din profil, kan du angive et foretrukket link øverst på dine links som "Foretrukket virksomhed".

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Vælg transaktionstypen, f.eks. Booking eller Afhentning og levering.
  3. Vælg Angiv dit foretrukne link.
  4. Vælg det link, du vil gøre til dit foretrukne link.
  5. Vælg Gem.
Om links til detailhandel og shopping

Hvis du administrerer detailhandels- eller shoppinglokationer i USA, kan du angive dine virksomhedslinks på din virksomhedsprofil. Gå til fanen Oplysninger i Profiladministrator for at tilføje links. Links til lokale virksomheder er ikke tilgængelige via Business Profile API eller upload af regneark.

Fjern tredjepartslinks

Vigtigt! Tredjepartslinks kan ikke redigeres eller fjernes direkte i Virksomhedsprofil.

Google samarbejder med udvalgte tredjepartsudbydere om at levere tjenester på vegne af lokale virksomheder via links. Disse links fører brugeren videre til udbyderens website. På udbyderens website kan en kunde foretage handlinger såsom følgende:

• Afgive en bestilling
  • Lave en aftale
  • Foretage en reservation

Links til visse tjenester kan blive vist automatisk sammen med din virksomhedsprofil på Google Søgning og i Maps. Når der er tale om tredjepartsudbydere, som har indgået en samarbejdsaftale med din virksomhed, bliver disse links vist og opdateret automatisk.

Tip! Hvis du deaktiverer "Tag imod bestillinger" på din virksomhedsprofil, bliver alle bestillingsmuligheder og -links, du har tilføjet på profilen, skjult (uanset om de er fra førstepart eller tredjepart).

Sådan fjerner du et bookinglink til en specifik tredjepart:

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Du kan administrere bookinger via enten Google Søgning eller Maps:
    • Via Google Søgning: Vælg Booking og derefter Fjern udbyder.
    • Via Google Maps: Vælg Rediger profil og derefter Booking og derefter Fjern udbyder.

Udbydere er forpligtede til at fjerne tredjepartslinks fra din profil inden for fem dage efter tidspunktet for modtagelse af en anmodning om fjernelse. Hvis en udbyder ikke imødekommer din anmodning, kan du rapportere en overtrædelse.

Tip! Du kan få flere oplysninger om knappen "Bestil online" ved at læse om onlinebestillinger på Google via en udbyder, og hvordan du fravælger dette.