Enllaços d'empreses locals

El teu perfil d'empresa pot incloure dos tipus d'enllaços per facilitar que els clients obtinguin més informació sobre l'empresa o duguin a terme accions directament des del teu perfil a Google Maps o a la Cerca.

Pots afegir un únic enllaç que ajudi els clients a:

• Consultar una carta.
  • Consultar una llista de serveis (com ara, telemedicina o assistència virtual).

També pots afegir fins a 10 enllaços per categoria. Els enllaços poden ajudar els clients a:

• Concertar una cita.
  • Fer una reserva.
  • Fer una comanda de menjar.
  • Fer una comanda.

Consell: és possible que als perfils d'empresa es mostrin automàticament enllaços a alguns serveis de reserves de tercers. Aquests enllaços no es poden editar al perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots suprimir els enllaços de tercers.

Afegir enllaços a un perfil d'empresa

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per gestionar els enllaços:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona Reserva, Comandes de menjar o Recollida i entrega.
    • Amb Google Maps, selecciona Edita el perfil i el tipus de transacció al qual vols afegir un enllaç.
  3. Selecciona Afegeix un enllaç.
    • Si ja tens enllaços al perfil d'empresa, selecciona Afegeix un altre enllaç.
  4. Introdueix l'URL que vulguis enllaçar al botó.
  5. Selecciona Desa.

Editar els enllaços en un perfil d'empresa

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Selecciona Edita el perfil.
  3. Selecciona el tipus de transacció, com ara Reserva, Comandes de menjar o Recollida i entrega.
    • Per a les comandes de menjar, pots triar si ofereixes serveis de recollida o d'entrega a domicili.
  4. Per editar un enllaç, selecciona Edita al costat de l'enllaç que vulguis canviar.
  5. Canvia l'URL i selecciona Desa.

Definir l'enllaç preferit

Si tens més d'un enllaç al perfil, pots definir un enllaç preferit a la part superior dels enllaços com a "Preferència de l'empresa".

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Selecciona el tipus de transacció, com ara Reserva o Recollida i entrega.
  3. Selecciona Defineix l'enllaç preferit.
  4. Selecciona l'enllaç que vols que sigui el teu enllaç preferit.
  5. Selecciona Desa.
Entendre els enllaços de comerç al detall i de compres

Si gestiones diverses ubicacions de comerç al detall o de compra als Estats Units, pots proporcionar els enllaços de la teva empresa al perfil d'empresa. Per afegir-hi enllaços, ves a la pestanya Informació del Gestor de perfils d'empresa. Els enllaços d'empresa local no estan disponibles a través de l'API de Perfil d'empresa o de la pujada de fulls de càlcul.

Suprimir enllaços de tercers

Important: no pots editar ni suprimir enllaços de tercers directament al perfil d'empresa.

Per proporcionar serveis a les empreses locals, Google treballa amb proveïdors externs seleccionats. Aquests enllaços dirigeixen al lloc web del proveïdor. Des del seu lloc web, un client pot dur a terme accions com ara:

• Fer una comanda.
  • Reservar una cita.
  • Fer una reserva.

Els enllaços a determinats serveis poden mostrar-se automàticament amb el teu perfil d'empresa a la Cerca de Google i a Maps. Els proveïdors externs que tenen col·laboracions autoritzades amb la teva empresa proporcionen i actualitzen aquests enllaços automàticament.

Consell: si desactives l'opció "Accepta comandes al teu perfil", s'amagaran totes les opcions de comanda i els enllaços (inclosos els propis i els de tercers) que hagis afegit al perfil d'empresa.

Per suprimir un enllaç de reserva de tercers concret:

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el teu perfil.
  2. Per gestionar les reserves, pots utilitzar la Cerca de Google o Maps:
    • A la Cerca de Google, selecciona Reserva i, a continuació, Suprimeix el proveïdor.
    • A Google Maps, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Reserva i, a continuació, Suprimeix el proveïdor.

Els proveïdors han de suprimir els enllaços de tercers del teu perfil en un termini de 5 dies després de rebre una sol·licitud de supressió. Si un proveïdor no processa la teva sol·licitud, informa d'una infracció.

Consell: per obtenir informació específica sobre el botó "Comanda en línia", consulta com pots oferir comandes en línia a Google a través d'un proveïdor i com pots desactivar aquesta funció.