Be om at bilder fra kunder fjernes

Hvis du ser at et bilde som er lastet opp av en kunde, bryter retningslinjene for bilder på Google Maps, kan du be om å få det fjernet. Bildet blir så evaluert og kan bli fjernet fra bedriftsprofilen din. Det kan ta flere dager før vi rekker å evaluere bilder.

Tips: Hvis du oppdager potensielt lovstridig innhold på Google, ber vi om at du gir oss beskjed om dette. Vi evaluerer materialet og kan beslutte å blokkere, begrense eller fjerne den offentlige tilgangen til det.

Be om at bilder fra kunder fjernes fra Google Søk

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner profilen.
  2. Velg Bilder og så Se alle bildene.
  3. Velg bildene du vil fjerne.
  4. Velg «Rapporter et problem» Rapportér problemer nederst til høyre.
  5. Velg hvilken type brudd på retningslinjene du vil rapportere.
  6. Velg Send inn.

Be om at bilder fra kunder fjernes fra Google Maps

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner profilen.
  2. Velg Se bedriftsprofilen og så Bilder.
  3. Velg bildene du vil fjerne.
  4. Velg Mer Mer øverst til høyre og så Rapporter dette bildet.
  5. Velg hvilken type brudd på retningslinjene du vil rapportere.
  6. Velg Send inn.

Tips: Du kan også rapportere brukere på Maps. For å rapportere en bruker, velg brukernavnet og så Mer Mer og så Rapportér.