Foto's markeren voor verwijdering

Als u ziet dat een foto die een klant heeft geüpload, in strijd is met het Google Maps-fotobeleid, kunt u een verzoek voor verwijdering indienen.

Opmerking: Als u content op Google ziet die in strijd is met de wet, kunt u ons dit hier laten weten. We nemen het betreffende materiaal dan nauwkeurig onder de loep. Indien nodig wordt de content vervolgens geblokkeerd, verwijderd of beperkt toegankelijk gemaakt.

Foto's in uw account markeren

Desktop

1. Log in bij Google Mijn Bedrijf.
  2. Als u meerdere locaties heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  3. Klik in het menu op Foto's.
  4. Zoek de foto die u wilt markeren en klik vervolgens rechtsboven op het vlagpictogram Een probleem melden.

Mobiel

1. Open de app Google Mijn Bedrijf.
  2. Tik op Meer en tik vervolgens op Foto's.
  3. Zoek de foto die u wilt markeren.
  4. Tik op Meer Meer en tik vervolgens op Foto melden.

Foto's in Google Maps markeren

Desktop

1. Open Google Maps
  2. Zoek uw bedrijfsvermelding.
  3. Klik op de foto die u wilt markeren.
  4. Klik linksboven op Meer Meer en klik vervolgens op Een probleem melden. (Als u rechtsboven het vlagpictogram Een probleem melden ziet, kunt u daarop klikken om de afbeelding te melden.)

Mobiel

Een foto voor verwijdering uit Maps markeren met de Google Maps-app:

1. Open de app Google Maps.
  2. Zoek uw bedrijfsvermelding.
  3. Zoek en tik op de foto die u wilt markeren.
  4. Tik nogmaals op de foto en tik vervolgens op Een probleem melden Een probleem melden