Poistopyynnön tekeminen asiakkaan lataamasta kuvasta

Jos huomaat, että asiakkaan lataama kuva on Google Mapsin kuvakäytäntöjen vastainen, voit pyytää sen poistamista. Tämän jälkeen kuva tarkastetaan ja saatetaan poistaa yritysprofiilistasi. Kuvan tarkastaminen voi kestää useita päiviä.

Vinkki: Jos havaitset Googlessa sisältöä, joka saattaa olla lainvastaista, voit ilmoittaa siitä meille. Tarkastettuamme materiaalin harkitsemme, estetäänkö sen näkyminen, poistetaanko se tai rajoitetaanko sen julkista saatavuutta.

Poistopyynnön tekeminen Google Haussa

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Valitse Kuvat ja sitten Näytä kaikki kuvat.
  3. Valitse poistettavat kuvat.
  4. Valitse oikeasta alareunasta Ilmoita ongelmasta Ilmoita ongelmasta.
  5. Valitse rikkomustyyppi, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  6. Valitse Lähetä.

Poistopyynnön tekeminen asiakkaan lisäämistä kuvista Google Mapsissa

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Valitse Näytä Yritysprofiili ja sitten Kuvat.
  3. Valitse poistettavat kuvat.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Ilmoita tästä valokuvasta.
  5. Valitse rikkomustyyppi, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  6. Valitse Lähetä.

Vinkki: Voit myös tehdä ilmoituksen käyttäjästä Mapsissa. Jos haluat tehdä ilmoituksen käyttäjästä, valitse käyttäjätunnus ja sitten Lisää Lisää ja sitten Tee ilmoitus.